Hudpleie

10 budsjettvennlige velværeprodukter norske kvinner elsker

Sjekk hvilke velværeprodukter til under 200-lappen norske kvinner elsker!

Å skjemme bort hud og hår med gode produkter, trenger ikke koste skjorta!  Foto: Shutterstock / Marietjie
Å skjemme bort hud og hår med gode produkter, trenger ikke koste skjorta! Foto: Shutterstock / Marietjie Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å skjemme bort seg selv og huden trenger ikke være dyrt – det finnes massevis av gode produkter der ute som både holder det de lover og som ikke blakker deg. På Talk About Beauty har norske kvinner anmeldt tusenvis av velværeprodukter, og her tipser vi deg om 10 budsjettvennlige produkter som har fått strålende anmeldelser.

LES OGSÅ: Topp 10 skjønnhetsprodukter norske kvinner elsker

1. Vitamine C Energising Face Spiritz fra The Body Shop

Pris: 179,-

Lover: En ansiktsspray som skal gi umiddelbar fuktighet og glød til gusten hud. Kommer i en perfekt veskestørrelse.

Stjernerangering: 4,9/5

Kvinnene som har anmeldt denne ansiktssprayen, roser den for dens forfriskende og fuktighetsgivende effekt på huden. Flere forteller at de bruker den hver dag – både før og etter at de har lagt makeup og at det gjør at sminken smelter bedre inn i huden. «Denne bruker jeg hver dag, før og etter sminke for at den skal smelte inn i huden perfekt! Ellers også for å friske opp huden hvis jeg er lenge inne, foran dataen, i fly eller på biltur. Gir en ”instant pick up” og glød til huden. Et absolutt must have!», skriver en fornøyd bruker, mens en annen forteller: «Denne er utrolig god! Den er veldig fin å bruke etter du har lagt sminkebasen for å få alt til å smelte sammen, eller etter sminken er lagt. Jeg liker også å bruke den på sminkefrie dager bare for å friske opp ansiktet litt. Anbefales!»

Les alle anmeldelsene her.

2. All In One fra Essie

Pris: 139,-

Lover: Dette ”alt-i-ett”-produktet fra Essie skal kunne brukes både som negleforsterker, base coat og top coat.

Stjernerangering: 4,8/5

Kvinnene som har anmeldt dette produktet, forteller at den virkelig gjør neglene mye sterkere, pluss at den bidrar til at neglelakken holder mye lengre. Flere nevner også at den tørker raskt og at den fint kan brukes alene dersom man ikke har tid til omfattende manikyr-rutiner. «Jeg er utrolig fornøyd med denne! Den har gjort neglene mine sterke og jeg har endelig greid å spare til lange negler, pluss at det er en veldig bra top coat til neglelakker. Man kan også bare bruke den alene – da får man en fin glans på neglene!», står det i en av anmeldelsene, mens det i en annen står: «Denne gjør at neglelakken blir finere og holder seg lengre. Tørker fort og flasken holder lenge.»

Les alle anmeldelsene her.

LES OGSÅ: Norske kvinner har talt: Dette er de beste maskaraene

3. Best Face Forward Daily Foaming Cleanser fra Formula 10.0.6

Pris: 99,-

Lover: En skummende rensegele for daglig vask av ansiktet som skal være mild mot huden og være rik på vitaminer, mineraler og antioxidanter som skal redusere blank hud og gi næring. Skal vaske vekk talg og urenheter, samt berolige huden.

Stjernerangering: 4,7/5

I anmeldelsene av denne rensegelen, står det at den effektivt fjerner de siste sminkerestene og at den etterlater huden myk og ren. Flere nevner at den også er svært fuktighetsgivende, samt at den lave prisen trekkes frem som et stort pluss. «Denne renseren er fantastisk for alle med litt sensitiv hud som ofte får utbrudd! Jeg bruker den daglig og huden min har forbedret seg kjempemye etter jeg begynte å bruke denne. Jeg er ikke like tørr i huden lenger heller», forteller en fornøyd bruker, mens en annen skriver: «Bruker denne hver dag og elsker den! Den renser huden uten å tørke den ut og jeg elsker lukten!».

Les alle anmeldelsene her

4. Pores Be Pure Skin Clarifying Mud Mask fra Formula 10.0.6

Pris: 99,-

Lover: En ansiktsmaske som skal hjelpe huden å kvitte seg med urenheter og å rengjøre blokkerte porer. Skal ha øyeblikkelig virkning og etterlate huden ren, myk og pleiet. 

Stjernerangering: 4,7/5

I anmeldelsene av denne ansiktsmasken står det at den effektiv renser huden (og spesielt porer) for urenheter og at den etterlater huden ren og myk – akkurat slik produktet lover. Flere av kvinnene forteller at de bruker denne når huden er på sitt verste og at de ofte kun bruker den på spesifikke områder hvor huden er spesielt uren. «Jeg bruker denne på områder hvor jeg har store porer. Den renser utrolig bra, og jeg merker en positiv forskjell på huden når jeg bruker den og når jeg ikke bruker den», forteller en fornøyd bruker, mens en annen skriver: «En favoritt når jeg virkelig føler at huden er på sitt verste! Denne lukter godt, og gjør huden veldig fin etterpå. I tillegg prisvennlig».

Les alle anmeldelsene her.

LES OGSÅ: Seks concealere som dekker mørke ringer

5. Tea Tree Blemish Fade Night Lotion fra Body Shop

Pris: 169,-

Lover: En lett nattkrem i gele-form som skal pleie og gi fuktighet til uren hud. Skal bidra til å matte ned huden, være antibakteriell og klinisk bevist å gi klarere hud.

Stjernerangering: 4,7/5

Kvinnene som har anmeldt denne nattkremen, forteller at den virkelig gjør underverker for uren hud. Flere forteller at de opplever at urenheter gradvis forsvinner når de bruker denne og at den i tillegg gir godt med fuktighet, akkurat slik produkter hevder å gjøre. «Denne gjør underverker for uren hud og er også flott å bruke på akne, nupper eller kviser på kroppen. De aktive ingrediensene jobber raskt med å enten tørke ut urenhetene eller å drive dem til å komme ut av huden og så forsvinne. Fantastisk produkt!», står det i en av anmeldelsene, mens en annen skriver: «Brukte denne for en stund tilbake og den funket veldig bra. Fukter huden samtidig som urenheter sakte men sikker blir borte».

Les alle anmeldelsene her.

6. Vitamine E Moisture Cream fra The Body Shop

Pris: 189,-

Lover: En dagkrem som skal absorberes lett, gi fuktighet til huden og etterlate den myk og beskyttet.

Stjernerangering: 4,6/5

Kvinnene som har anmeldt denne kremen, forteller at de elsker den fordi den gir massevis av fuktighet til huden og fordi den trekker raskt inn – akkurat slik produktet lover. I tillegg nevner flere at den etterlater huden myk og dufter godt. «Denne hudkremen er veldig god! Drøy i bruk og trekker fort inn i huden, noe jeg syns er et stort pluss», står det i en av anmeldelsene, mens en annen skriver: «Jeg elsker vitamin E-serien fra Body Shop. Denne er veldig fuktighetsgivende og dufter himmelsk».

Les alle anmeldelsene her

LES OGSÅ: Åtte eyelinere som holder det de lover

7. Dry Shampoo Blush fra Batiste

Pris: 85,-

Lover: En tørr-shampoo som i løpet av et par minutter skal fjerne gamle produktrester, fett og skitt. Skal tilføre håret ny glans, duft og volum.

Stjernerangering: 4,6/5

Denne tørr-shampooen er en stor favoritt blant brukerne og flere forteller at det er den beste de noen sinne har prøvd. Kvinnene skriver at den absorberer fett raskt, at den tilfører volum og gir en følelse av nyvasket hår på et blunk. I tillegg trekkes den gode duften frem som et stort pluss. «Denne tørrshampooen er perfekt! Den er heller ikke så dyr og passer i vesken. Jeg bruker den når jeg ikke har tid til å dusje og ikke bare ser håret mitt rent ut, det lukter også vidunderlig!», skriver en fornøyd bruker, mens en annen forteller: «Jeg har prøvd mange tørrshampooer, og dette er definitivt den beste. Et must på dårlige hårdager!»

Les alle anmeldelsene her.

8. Original Salve fra Rosebud

Pris: 98,-

Lover: En leppepomade som skal tilføre leppene fuktighet og naturlig glans. Er også en ”alt-i-ett”-salve som blant annet skal kunne brukes på sprukne lepper, tørr hud, neglebånd, kviser og på irriterte hudområder.

Stjernerangering: 4,5/5

Denne leppepomaden får massevis av skryt for sin fuktighetsgivende effekt og for den lange holdbarheten. Kvinnene nevner også at man fint kan bruke den på tørre hudområder og på neglebåndene – akkurat slik produktet lover. «Denne har vært en favoritt i mange år hos både meg og min mor! Den gir veldig mye fuktighet og jeg liker lukten godt. Selv pleier jeg å bruke den rett før jeg legger meg og sover med den – da har jeg alltid silkemyke lepper!», står det i en av anmeldelsene, mens en annen forteller: «Denne kan brukes til veldig mye! Selv bruker jeg den mest til ekstremt tørre partier på kroppen, og til neglebåndene. Den gir utrolig gode resultater over natten!»

Les alle anmeldelsene her.

9. Anti Drying Body Milk fra Biotherm

Pris: 199,-

Lover: En body lotion som skal tilføre fuktighet til tørr hud, trekke øyeblikkelig inn i huden og etterlate den myk, men ikke fet. Skal sikre huden mot uttørking i 24 timer og gjenvinne hudens elastisitet.

Stjernerangering: 4,5/5

Kvinnene som har anmeldt denne fuktighetskremen, kan bekrefte at den virkelig tilfører huden massevis med fuktighet og at den trekker raskt inn. De forteller at huden føles myk etter påføring og at den dufter friskt og godt. I tillegg nevnes det at den er drøy i bruk. «Ingen over, ingen under! Definitivt den store favoritten her i huset. Lukter godt, trekker godt inn i huden og man blir silkemyk», skriver en av kvinnene, mens en annen forteller: «Denne er veldig drøy i bruk! Den lukter godt, men har ikke en veldig sterk duft. Den er overhodet ikke klissete og trekker raskt inn i huden. Etter noen minutter føles huden myk og glatt».

Les alle anmeldelsene her.

LES OGSÅ: Foundation-vinnerne norske kvinner elsker

10. Hand Lotion Berry Blossom fra EOS

Pris: 63,-

Lover: Denne håndkremen skal gi silkemyke hender og skal ha en lett absorberende formula som revitaliserer huden. Skal også være fri for parabener, lanolin og fargestoffer.

Stjernerangering: 4,5/5

Denne håndkremen har fått strålende anmeldelser og kvinnene forteller at den virkelig gir massevis av fuktighet til tørre hender. I tillegg står det i anmeldelsene at den dufter godt, at den (på grunn av størrelsen) er perfekt å ha med seg i håndvesken og at prisen er svært behagelig. «Lukter utrolig godt og gir bra med fuktighet til hendene. Den er ganske liten og er derfor veldig praktisk å ha med seg rundt i vesken», forteller en av kvinnene, mens en annen skriver: «Lukter veldig godt, og er praktisk å ha med seg. Passer godt når man får tørre hender og trenger fuktighet til huden».

Les alle anmeldelsene her.

Saken er et redaksjonelt samarbeid med Talkaboutbeauty.no (TAB). 

Om TAB:
Talk About Beauty er en norsk, uavhengig nettside hvor forbrukerne selv skriver/legger inn anmeldelser av sminke- og skjønnhetsprodukter de bruker og tester.  Cirka 3600 ulike produkter er anmeldt og brukerne har lagt inn rundt 13 000 anmeldelser. Formålet med nettsiden er å gjøre det lettere for forbrukere å finne frem til de beste produktene som markedet har å tilby.

Produktene som blir omtalt på KK.no har generelt fått minst 4,3 av 5 stjerner på anmeldelsesrankingen, og produktet skal ha minst 8-10 anmeldelser fra ulike personer/testere.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer