Vesker:

10 damer som har fått vesker oppkalt etter seg

En av veskene er verdens dyreste.

VESKER: Sukk, hvem drømmer vel ikke om å få en veske oppkalt etter seg? FOTO: NTB Scanpix
VESKER: Sukk, hvem drømmer vel ikke om å få en veske oppkalt etter seg? FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Malin-vesken», designet av Gucci, Chanel, Hermes eller lignende, hadde vært noe det. Hvert fall for undertegnede. Det er nok mange som drømmer om å designe sin egen veske. Og tenk om noen faktisk hadde oppkalt en etter DEG! Ganske kult, eller hva? Det har faktisk skjedd med disse ti damene vi har listet opp nedenfor.

Du kjenner nok igjen flere av damene - og veskene. En av veskene ble faktisk solgt for over 2 millioner kroner på en auksjon i Hong Kong i juni 2016!

CARLA BRUNI x ROGER VIVIER

Carla Bruni (52) er født i Italia, men flyttet til Frankrike da hun var syv år. Hun jobbet som modell fram til 1997. Da begynte hun sin musikalske karriere, og slapp sitt første album i 2002. Bruni er gift med den tidligere presidenten Nicolas Sarkozy (65).

I 2009 kom vesken oppkalt etter henne. Designeren Roger Vivier lagde en sort skinnveske med en rundt sølvdetalj foran og kort stropp. Vesken fikk navnet «Carlala».

INES DE LA FRESSANGE x ROGER VIVIER

Den franske modellen Ines de la Fressange (62) har lenge vært ambassadør for samme merket som skapte vesken Carlala. I 1998 havnet hun også på the International Best Dressed List Hall of Fame.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer