Elegant Kåpe

10 elegante kåper vi vil ha nå

- Kåpen er antrekket, sier STYLEmags Darja Barannik.

ELEGANTE KÅPER: Priser på disse lekre kåpene finner du lengre ned i saken. Foto: Produsentene, Nelly.com
ELEGANTE KÅPER: Priser på disse lekre kåpene finner du lengre ned i saken. Foto: Produsentene, Nelly.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Vi elsker å pakke oss inn i de deiligste jakkene om høsten og vinteren. Og kåpen er et plagg som kommer til å bli brukt i lang tid framover.

KÅPEN ER ANTREKKET: Velger du en lang kåpe som er litt oversized, kan du bruke de fleste antrekk under uten noe problem.  Foto: Darjabarannik.com
KÅPEN ER ANTREKKET: Velger du en lang kåpe som er litt oversized, kan du bruke de fleste antrekk under uten noe problem. Foto: Darjabarannik.com Vis mer

Frontfigur og STYLEmag-blogger Darja Barannik la nylig ut et innlegg hvor hun trekker fram et godt poeng om kåpen!

«Fargen, silhuetten og lengden gjør det så mye enklere å kle seg hver dag», skriver hun.

Det er jo nemlig slik at den korte jakken ikke passer til antrekket du har på deg. Derfor kan en lang og litt oversized jakke, sånn som Barannik har valgt, være redningen.

«Kåpen er antrekket. I tillegg til den voluminøse fasongen utgjør splitten med rund skjæring en spennende detalj». 

I tillegg er den lange kåpen et svært elegant plagg som er fin å ha hvis du skal i en middag, på julebord eller andre festligheter hvor du føler for å pynte deg litt. 

Mange vil nok ty til en klassisk farge som svart eller grå, men Barannik oppmuntrer til å gå for en lekker farge denne sesongen. 

«Ok, jeg innrømmer det - jeg undervurderer farger. Denne dype burgunderfargede jakken ble raskt en garderobefavoritt», skriver hun på bloggen.

LES OGSÅ: Slik velger du riktig kåpe til din figur

Til info: Darja Barannik er en av bloggerne AdLINK Media jobber kommersielt med. AdLINK Media er et datterselskap av Aller Media.

KÅPE I BURGUNDER: Denne kåpen har Darja Barannik falt for - og vi forstår hvorfor! Legg merke til den kule formen, den herlige fargen og de spennende detaljene i snittet. Foto: Darjabarannik.com
KÅPE I BURGUNDER: Denne kåpen har Darja Barannik falt for - og vi forstår hvorfor! Legg merke til den kule formen, den herlige fargen og de spennende detaljene i snittet. Foto: Darjabarannik.com Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer