Julegavetips 2020

10 fantastiske vesker å legge under juletreet

Enhver moteelsker vi falle pladask for disse gavene!

JULEGAVETIPS: Hva med en lekker veske? Foto: NTB
JULEGAVETIPS: Hva med en lekker veske? Foto: NTB Vis mer
Publisert

En veske er en super julegave til en av dine moteglade familiemedlemmer eller venninner. Heldigvis trenger det heller ikke koste skjorta for å skaffe en skikkelig fin veske!

Etter et kjapt scroll i diverse nettbutikker fant vi nemlig utrolig mange kule vesker vi gjerne skulle hatt selv. Årets vesketrender er ganske tydelige etter denne scrolle-runden også.

Mange av veskene har gjerne ganske runder former slik at de passer godt på skulderen. Noen av veskene er også tydelig inspirert av designet til den rådyre designeren Bottega Veneta. De er gjerne litt rynket sammen i en clutch-form og kommer gjerne med en kjetting til.

Kjettingen kommer også på flere andre vesker, og gjerne i en rekke forskjellige farger. Så dersom du er på utkikk etter en veske i et sprekt mønster, en deilig farge, eller noe som enten er lite eller stort har vi funnet det her:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer