Kroppspleie

10 kroppsprodukter som er digge nå

Gjør huden myk og så lukter de himmelsk!

KROPPSPLEIE: Ta vare på huden nå også, selv om du ikke går med bare legger og ermer. Foto: Image Source
KROPPSPLEIE: Ta vare på huden nå også, selv om du ikke går med bare legger og ermer. Foto: Image Source Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Synes du huden under klærne ser litt gusten ut om dagen? Tørre legger som ikke bare er hvite på grunn av liten kontakt med solen, men også av et lag med døde hudceller. Kanskje du til og med er så uheldig å ha fått kuldeutslett. Røde, kviselignende merker med irriterende kløe.

Nevnte vi blek hud? Blodårene synes bedre, det samme gjør cellulittene. Det er ikke rart at vi ofte føler oss litt mindre vel på vinteren enn på sommeren. Men heldigvis kan du gjøre noe med det!

For huden trenger minst like mye pleie nå, men behoved er litt annerledes. Huden trenger rikere konsistenser for beskyttelse og pleie mot tørr kulde og tørrere inneklima.

LES OGSÅ: Tipset som garanter sunne negler

Skrubb og fukt

Selv om huden ofte er sartere og mer sensitiv på vinteren, bør du skrubbe huden fri for døde hudceller som gjør den tørr. Fjerner du ikke dem klarer heller ikke kremen din å gjøre den jobben den skal, uansett hvor dyr den er.

Du vil faktisk oppleve at huden blir mykere og mindre tørr. Dessuten setter du i gang blod- og lymfesirkulasjonen i huden når du gir den en skikkelig skrubb. Sammen med gode, oppløftende dufter gjør det at huden ser friskere og mindre blek ut, og du selv føler deg lettere i kroppen og til sinns.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer