Sminke

10 make up-produkter norske kvinner elsker!

De mest populære akkurat nå.

Publisert
Sist oppdatert

Kosmetikkmarkedet er gigantisk og hver eneste dag markedsføres og selges titusenvis av produkter til kvinner. Alle disse produktene hevder å gjøre underverker, men det er ingen hemmelighet at veldig mange ikke holder det som loves og at det er lett å gjøre bomkjøp.

Talk About Beauty har norske kvinner anmeldt flere tusen make up-produkter og her oppsummerer vi hvilke 10 som er blant de aller mest populære akkurat nå. Kanskje finner også du en ny favoritt blant disse! 

LES OGSÅ: Over 130 leppestifter er anmeldt – dette er topp 5!

Cindy Lou Manizer fra The Balm

Pris: Cirka 249,-
Lover: En highlighter i lyserosa tone som skal kunne brukes som rouge, highlighter, øyenskygge og skimmer på steder du ønsker å fremheve. 
Stjernerangering: 4,8/5

De mange kvinnene som har anmeldt denne highlighteren, skriver at de virkelig elsker den og flere hevder at det er den beste på markedet. Anmelderne forteller at den gir flott glød, at den er godt pigmentert og at den legger seg pent på huden. I tillegg skriver flere at den også er perfekt å bruke som øyenskygge og rouge, akkurat slik produktet lover. «Kjempebra highlighter! Gir en fin glød til ansiktet og er perfekt å bruke som øyenskygge, under øyenbrynet og i øyekroken», skriver en av kvinnene, mens en annen forteller: «Kjempefin highlighter som gir deg en fantastisk glød og som fremhever dine beste trekk og gir huden et sunt utseende. I tillegg er den godt pigmentert, så du trenger veldig lite produkt på kosten, som også vil si at den varer i evigheter. Et must i sminkepungen!»

Les alle anmeldelsene her

Infallible Matte Foundation fra L’Oréal
Pris: Cirka 169,-
Lover: Skal gi et matt, naturlig resultat med glansfri glød. 24 timers holdbarhet og god dekkevne som matter og jevner ut hudtonen. For deg med normal til kombinert hud.
Stjernerangering: 4,8/5

Denne foundationen har fått fantastiske anmeldelser og kvinnene roser den opp i skyene for sin gode dekkevne og for at den holder seg fin hele dagen. Flere forteller at de har fet hud og at dette er den første foundationen de har funnet som faktisk holder huden matt hele dagen. «Virkelig en kjempegod foundation med god dekkevne som holder huden matt hele dagen», forteller en fornøyd bruker, mens en annen skriver: «Utrolig fin matt foundation med medium dekkevne. Ser fantastisk ut på bilder, og holder huden matt. Passer selv for fet hud og den legger seg ikke i tørre flekker».

Les alle anmeldelsene her

Bahama Mama fra The Balm
Pris: Cirka 219,-
Lover: Et matt solpudder som skal gi en pen solbrun hud helt uten oransje toner. Skal også fungere perfekt å konturere med. 
Stjernerangering: 4,6/5

Dette solpudderet får massevis av ros for sin matte, naturlige finish og mange av kvinnene som har anmeldt det, forteller at det er deres klare bronzer-favoritt. I anmeldelsene står det at produktet er drøyt i bruk, at det er enkelt å blende inn i huden og at det i tillegg er perfekt å bruke til konturering. «Elsker dette produktet! Det er utrolig pigmentert og har en nydelig og naturlig farge. Passer også perfekt til konturering og får huden til å se veldig naturlig solbrun ut. Passer til alle!», skriver en av kvinnene, mens en annen forteller: «Perfekt kald bronzer, som er et must i hverdagen. Er kjempefornøyd og bruker også dette produktet for konturering. Produktet holder seg på huden hele dagen og er veldig drøyt i bruk».

Les alle anmeldelsene her

LES OGSÅ: Solpudderne norske kvinner elsker!

Master Precise Liner fra Maybelline

Pris: Cirka 109,-
Lover: En flytende eyeliner som skal gi en presis, jevn linje, samt intens farge.  
Stjernerangering: 4,6/5

Nesten alle kvinnene som har anmeldt denne eyelineren, forteller at de elsker den spisse tuppen som virkelig gjør det enkelt å legge en pen, presis linje – akkurat slik produktet lover. I tillegg nevnes det at fargen er intens, at den er lett å jobbe med og at eyelineren holder seg pen hele dagen. «En utrolig god eyeliner som er lett å jobbe med! Den gir et fint resultat og sitter lenge på», forteller en av kvinnene som har anmeldt produktet, mens en annen skriver: «Min absolutte favoritteyeliner! Du kan få til hvilken som helst look med denne siden tuppen er tynn. Holder hele dagen og smudger ikke».

Les alle anmeldelsene her

Volum Express Lash Sensational fra Maybelline
Pris: Cirka 139,-
Stjernerangering: 4,6/5
Lover: Denne maskaraen skal gi voluminøse, intense vipper ved hjelp den vifteformede børsten som skal fange alle vippene og gi volum fra rot til tupp.

Flere av kvinnene som har anmeldt denne maskaraen, forteller at det er deres soleklare favoritt. De skriver at den virkelig gir massevis av volum og lengde uten å klumpe, og flere nevner at den bueformede børsten gjør det enkelt å komme til på selv de minste vippene. I tillegg trekker de frem den lave prisen som et stort pluss og anbefaler den videre til andre kvinner. ”Dette er definitivt den beste mascaraen jeg har prøvd. Den gir vippene mine utrolig fin lengde, holder på bøyen fra vippetangen og drysser ikke. Den gir alltid et perfekt resultat”, står det i en av anmeldelsene, mens en annen anmelder skriver: ”En av mine absolutte favorittmaskaraer! Har brukt den i et par måneder nå og er superfornøyd. Gir både volum og lengde, og i tillegg drysser den ikke. Anbefales!”.

Les alle anmeldelsene her.

LES OGSÅ: Over 100 maskaraer er anmeldt, dette er topp 10!

Brow Wiz (øyenbrynspenn) fra Anastasia
Pris: Cirka 235,- 
Stjernerangering: 4,6/5
Lover: Å fylle i sparsommelige øyenbryn på en naturlig måte. Den ultrafine pennespissen skal hjelpe deg å komme til på selv de minste hårstråene og hårløse flekkene. Pennen behøver aldri spisses.

29 av de 30 kvinnene som har anmeldt denne øyenbrynspennen, gir den fem av fem stjerner på kvalitet og forteller at det er den beste de noen sinne har prøvd. Spesielt nevner de at den er veldig lett å jobbe med, gir godt med fylde til brynene og holder seg fin hele dagen. «Jeg sverger til denne! Superlett å jobbe med, holder seg like fin hele dagen og ser helt naturlig ut», står det i en av anmeldelsene, i en annen står det: «Elsker Anastasia sin Brow Wiz! Den gir et naturlig resultat og gjør det lett å tegne opp brynene», mens en tredje anmelder skriver: «Definitivt den beste brynspennen!».

Les alle anmeldelsene her

Face Cream Contour fra Makeup Mekka
Pris: 200,-
Lover: En kontureringspalett som skal bestå av alt du trenger for å lage konturer, gi lys, glød og farge til ansiktet. Skal være beriket med fuktighetsgivende jojoba-olje. 
Stjernerangering: 4,5/5

Kvinnen som har anmeldt dette produktet, forteller at de er veldig fornøyd med kvaliteten og flere skriver at det er deres favoritt. I anmeldelsene står det at den er lett å konturere med, at fargene er enkle å duse ut for et jevnt resultat og at den holder seg pen på huden hele dagen. «Superfornøyd med dette produktet! Gir god dekkevne og er lett og påføre, samtidig som den varer lenge. Er også lett å fjerne med sminkefjerner», skriver en av kvinnene, mens en annen forteller: «Kjempefornøyd med dette produktet! Syns konsistensen er veldig god – akkurat passe fuktig, ikke for fet, men heller ikke for tørr. Gir gode resultater som sitter lenge».

Les alle anmeldelsene her

True Match Concealer fra L’Oréal

Pris: Cirka 109,- 
Stjernerangering: 4,5/5
Lover: En flytende concealer som skal dekke urenheter, store porer, rødheter og sprengte blodkar. Skal jevne ut hudtonen og gi optimalt med dekk.

Kvinnene som har anmeldt denne concealeren forteller at den dekker mørke ringer godt, samtidig som den er perfekt å bruke som highlighter. I tillegg nevnes det at den er lett å blende ut, at den holder hele dagen og er drøy i bruk. «En god concealer som føles lett på huden hele dagen. Utrolig fin å bruke under øynene til å dekke mørke ringer. Sitter hele dagen og er veldig drøy i bruk», står det i en av anmeldelsene, mens det i en annen står: «Elsker denne! Bra dekkevne og holder hele dagen!».

Les alle anmeldelsene her

LES OGSÅ: Åtte eyelinere som holder det de lover!

Powder Blush Pinched fra NYX
Pris: Cirka 109,- 
Lover: En presset rouge som skal gi en ren, silkeaktig farge. Skal være lett å påføre og gi en naturlig, vakker glød til ansiktet. 
Stjernerangering: 4,4/5

Kvinnene som har anmeldt denne rougen, forteller at den er godt pigmentert og at den inneholder et hint av skimmer som er med på å gi ansiktet en flott glød. De trekker spesielt frem fargen ”Pinched” som en farge som passer perfekt til solkysset hud og som de derfor mener er perfekt til sommeren. «Denne rougen er veldig pigmentert, drøy i bruk og matt. Nyx sine blusher er virkelig de beste!», står det i en av anmeldelsene, mens en annen skriver: «Denne fargen (Pinched) skriker sommer. Den er nydelig til en brunere hudfarge og den er drøy i bruk. Alltid en sikker vinner!»

Les alle anmeldelsene her.

LES OGSÅ: Foundation-vinnerne norske kvinner elsker!

Contour Kit fra Anastasia
Pris: Cirka 645,- 
Stjernerangering: 4,3/5
Lover: En konturering- og highlightingpalett bestående av seks nyanser som skal være perfekt for skulpturering av ansiktet og for å fremheve dine beste trekk.

Konturering er i vinden som aldri før og kvinnene som har anmeldt denne paletten forteller at den er den beste de har prøvd. Spesielt nevner de at fargene er lette å blende ut for en fin og naturlig konturering og at de sitter godt. Produktet består av seks ulike nyanser, og i følge anmelderne er det enkelt å finne fargekombinasjoner som passer perfekt til hudtonen deres. «Min favoritt, uten tvil! Enkel å jobbe med, og fargene passer perfekt til min lyse hud. Har prøvd mye forskjellig til konturering, men faller alltid tilbake på denne», forteller en av kvinnene, mens en annen skriver: «Elsker denne! Perfekte, pigmenterte farger til alle årstider og lett å blende ut for et fint og naturlig resultat».

Les alle anmeldelsene her

Saken er et redaksjonelt samarbeid med Talkaboutbeauty.no

Om TAB
Talk About Beauty er en norsk, uavhengig nettside hvor forbrukerne selv skriver/legger inn anmeldelser av sminke- og skjønnhetsprodukter de bruker og tester.  Cirka 3600 ulike produkter er anmeldt og brukerne har lagt inn rundt 13 000 anmeldelser. Formålet med nettsiden er å gjøre det lettere for forbrukere å finne frem til de beste produktene som markedet har å tilby.

Produktene som blir omtalt på KK.no har generelt fått minst 4,3 av 5 stjerner på anmeldelsesrankingen, og produktet skal ha minst 8-10 anmeldelser fra ulike personer/testere. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer