Poser Under øynene

10 nye, kule og praktisk must haves

Gjør hverdagen enklere og redder en hver skjønnhetskrise!

SMARTE PRODUKTER: Redder ødelagt neglelakk, en dårlig hårdag og retter opp feil farge på foundationen din. Foto: Produsentene
SMARTE PRODUKTER: Redder ødelagt neglelakk, en dårlig hårdag og retter opp feil farge på foundationen din. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Har du noen gang tenkt på at det hadde vært praktisk med produkter som faktisk hjalp deg med å unngå helt vanlige skjønnhetstabber, eller bare gjøre de daglige skjønnhetsrutinene litt enklere? 

I løpet av de neste par månedene (noe er allerede i butikk) kommer det mange supre produkter som hjelper deg med å fikse alt fra ødelagt neglelakk og gusten hud, til riktig foundationfarge, poser under øynene og ujevn leppelinje.

Noen av dem har du garantert ikke savnet, og ei heller tenkt å omfavne. Men et eller flere av disse produktene kommer til å dekke dine behov og gjøre det mer praktisk for deg å opprettholde skjønnhetsrutinene du gjerne ønsker å ha.

LES OGSÅ: Triks deg til perfekt eyeliner - hver gang!

1. Reparerer ødelagt neglelakk

Typisk å få ripe i lakken når du allerede har dårlig tid. Kur Instant Smudge Fix fra Londontown (Fredrik & Louisa) reparerer lakken din helt perfekt på et par minutter (kr 180).

2. Pleiende parfyme du kan smøre på sinnarynken

Ikke alle tåler parfyme, veldig ofte på grunn av alkoholen som brukes i parfyme.  Sabé Masson Soft Parfume er uten alkohol og tilsetningsstoffer, men beriket med pleiende sheasmør og oljer fra tiareblomst og mango. Finnes i mange dufter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer