Poser Under øynene

10 nye, kule og praktisk must haves

Gjør hverdagen enklere og redder en hver skjønnhetskrise!

SMARTE PRODUKTER: Redder ødelagt neglelakk, en dårlig hårdag og retter opp feil farge på foundationen din. Foto: Produsentene
SMARTE PRODUKTER: Redder ødelagt neglelakk, en dårlig hårdag og retter opp feil farge på foundationen din. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Har du noen gang tenkt på at det hadde vært praktisk med produkter som faktisk hjalp deg med å unngå helt vanlige skjønnhetstabber, eller bare gjøre de daglige skjønnhetsrutinene litt enklere? 

I løpet av de neste par månedene (noe er allerede i butikk) kommer det mange supre produkter som hjelper deg med å fikse alt fra ødelagt neglelakk og gusten hud, til riktig foundationfarge, poser under øynene og ujevn leppelinje.

Noen av dem har du garantert ikke savnet, og ei heller tenkt å omfavne. Men et eller flere av disse produktene kommer til å dekke dine behov og gjøre det mer praktisk for deg å opprettholde skjønnhetsrutinene du gjerne ønsker å ha.

LES OGSÅ: Triks deg til perfekt eyeliner - hver gang!

1. Reparerer ødelagt neglelakk

10 nye, kule og praktisk must haves

Typisk å få ripe i lakken når du allerede har dårlig tid. Kur Instant Smudge Fix fra Londontown (Fredrik & Louisa) reparerer lakken din helt perfekt på et par minutter (kr 180).

2. Pleiende parfyme du kan smøre på sinnarynken

10 nye, kule og praktisk must haves

Ikke alle tåler parfyme, veldig ofte på grunn av alkoholen som brukes i parfyme.  Sabé Masson Soft Parfume er uten alkohol og tilsetningsstoffer, men beriket med pleiende sheasmør og oljer fra tiareblomst og mango. Finnes i mange dufter.

Smøres blant annet på sinnarynken - både duften og pleien får rynken til å slappe av (passer også for veldig sensitiv hud). Den faste formen gjør den også praktisk å ha med på tur (kr 250, Fredrik & Louisa).

LES OGSÅ: Si farvel til irriterende maskaraklumper

3. Style om frisyren når du vil

10 nye, kule og praktisk must haves

Typisk når du har lyst på en helt ny frisyre så må du vaske håret fordi produktene du har i håret er helt feil og umedgjørelige.  L'incroyable Blowdry  fra Kérastase er en fønlotion som skal gjøre det mulig å få den fønfrisyren du drømmer om.

I tillegg kan du gjøre så mange endringer du ønsker uten å tilføre mer eller andre produkter. Praktisk, ikke sant (kr 280)?

4. Super vinterpleie og nydelige farger

10 nye, kule og praktisk must haves

Pleie og makeup fusjonerer bare mer og mer. Lancômes nye Juicy Shaker, som er leppeolje med fargepigment (slik at det blir en gloss) – gir det beste innen pleie med oljer fra ferskenkjerne, mandel, tranebær og moskusrose som beskytter og pleier mot blant annet kulde, og perfekte farger og påføringskost.

Og husk for all del å riste pigmentene og oljene sammen. Lanseres i februar (kr 195).

LES OGSÅ: Sminkeproduktet alle kvinner burde invester i

5. SPF som får sminken til å sitte

10 nye, kule og praktisk must haves

Vi vet jo at SPF er den beste antiagen du kan få, og bør brukes hver dag selv om du ikke soler deg. Men solkrem er ofte ikke et godt grunnlag for sminke.

Primeren Maestro UV SPF 50 fra Giorgio Armani fungerer som en beskyttende maske mot solen samtidig som den gir supert grunnlag for å legge den fineste makeupen. Lanseres i mars (kr 590).

6. Fyller ut ujevn leppekant

10 nye, kule og praktisk must haves

Arr, rynker etter røyking eller rett og slett bare at man er født sånn gjør at leppelinjen ikke er fyldig, markert og hel.

Lip Glow Liner fra Dior har den perfekte rosafargen som gjør at korrigeringen av leppekonturen blir usynlig. Lineren fungerer også som en primer under leppestiften. Lanseres medio januar (kr 240).

7. Reduserer poser og blå ringer

10 nye, kule og praktisk must haves

Ansiktsmassasje har alltid vært en del av behandlingen i en skjønnhetssalong. Huden får en fantastisk glød, blir mindre hoven og ansiktet får et lite løft. Men stadige turer til salongen blir fort kostbart.

Allerede nå og videre fremover denne våren kommer det flere apparater som gjør det mulig for deg å massere huden proffesjonelt på badet eller foran TVen hjemme.

Iris fra Foreo gir deg en øyemassasje som forbedrer sirkulasjonen rundt øynene, og gir dermed mindre poser, blå ringer og rynker (ca kr 1300).

8. Flotte bryn på 10 sekunder

10 nye, kule og praktisk must haves

Denne brynsmaskaraen er egentlig ingen ny nyhet, men er så bra at den bør få være med blant disse ti. Brynsblyanter og brynsskygger dominerer markedet innen bryn, og det finnes flust av ulike brynsmaskaraer.

Brow Mascara fra YSL er ganske så transparent i fargen, og derfor det enkelt å markere brynene akkurat passe uten klumper og mørke partier. Resultatet blir trendy og naturlig på 10 sekunder (kr 225).

LES OGSÅ: Dette er julens hotteste frisyre

9. Justerer feil farge på foundation

10 nye, kule og praktisk must haves

De fleste av oss synes det er vanskelig å finne riktig foundation, og når vi endelig finner en er det den vi holder oss til. Problemet er at vi forandrer hudfarge i løpet av et år, og foundationen blir fort både for mørk og for lys.

Med Lightening og Darkening fra The Body Shop kan du justere foundationen din til å passe perfekt hele året (kr 250, Shade Adjusting Drops).

10. Selvbruning som blandes inn i dagkremen

10 nye, kule og praktisk must haves

Heldigvis finnes det mange måter å jukse seg til litt friskere og mer opplagt hud når huden føles både trist og gusten. Solpudder er en kjapp løsning, men ikke spesielt varig.

Bareskin Sheer Sun er et pleiende serum med selvbruningseffekt som du blander inn i dagkremen din, og er derfor superenkel å bruke. Huden får naturlig glød, både på grunn av den mørkere nyansen og av den gode pleien. Lanseres i mars (kr 430, Bare Minerals).

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer