Høstmote2012

10 plagg alle kvinner bør ha

Har du disse klærne i klesskapet, er du klar for det meste.

BASISFAVORITTER: Svart bukse (Mango/Nelly.com, kr 249), hvit bluse (Vero Moda, kr 360), hudfarget singlet (H&M, kr 49,50), hvit T-skjorte (H&M, kr 49,50), den lille sorte (Asos.com, kr 421), svart cardigan (Cubus, kr 199), mørke jeans (Selected Femme, kr 560), svarte tights (Vila, kr 350), svarte ballerinasko (Din Sko, kr 199) og svarte pumps (John Fluevog/Brandos.no, kr 2449).  Foto: Produsentene
BASISFAVORITTER: Svart bukse (Mango/Nelly.com, kr 249), hvit bluse (Vero Moda, kr 360), hudfarget singlet (H&M, kr 49,50), hvit T-skjorte (H&M, kr 49,50), den lille sorte (Asos.com, kr 421), svart cardigan (Cubus, kr 199), mørke jeans (Selected Femme, kr 560), svarte tights (Vila, kr 350), svarte ballerinasko (Din Sko, kr 199) og svarte pumps (John Fluevog/Brandos.no, kr 2449). Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Motebildet forandrer seg stadig, og det kan være vanskelig å holde garderoben oppdatert.

Heldigvis er det ikke nødvendig å bruke flust av penger for å følge med på trendene. Faktisk kan du klare deg riktig så fint med kun ti ulike klesplagg i skapet.

Har du to par lekre sko i tillegg - ja, da kan du kle deg passende til det meste, skriver Glamour.com (ekstern lenke).

Her er tingene alle kvinner bør ha i skapet:


1. Hvit t-skjorte

En helt enkel, hvit t-skjorte passer til alt. Kombinér med en blazer og et skjørt med høyt liv – eller med jeans og en strikkejakke for en mer avslappet look.

2. Svarte tights

Neida, tights er ikke bukse, men du kan bruke dem ganske likt. Bare sørg for at det du har over er langt nok.

Svarte tights passer for ekspempel til en lang, løs genser eller under en kjole for ekstra varme.

LES OGSÅ: Plagget som får oss til å se rødt

3. Ballerinasko

De er mer pyntet enn sneakers og mer komfortable enn høye hæler, enten du bruker dem til et par smale bukser eller til en kjole.

Ballerinasko passer også til alt. Og selv om du går for høye hæler, er det genialt å ta med et par ballerinasko i veska, så har du noe fint å skifte til om føttene begynner å bli vonde.

LES OGSÅ: Fem hete ballerinatrender

4. Hudfarget singlet

En singlet i en farge som ligner din egen hudfarge er ypperlig når du ikke vil vise for mye hud.

Florlette, transparente bluser er hottere enn noensinne i høst, men ikke alle vil vise bh-en. Da er den hudfargede singleten din beste venn.

LES OGSÅ: Nå blir bh-en viktigere enn noen gang

5. Svart cardigan

En svart cardigan er tidløst, klassisk og superenkelt. Dessuten kan den brukes uansett årstid og sammen med det aller meste.

Den kan også være kjekk å ha liggende på kontoret, enten det er mye airconditioning på sommeren, eller problemer med varmeanlegget resten av året.

6. Klassiske pumps

Finn et par som passer både foten din og går sammen med omtrent alt du har i klesskapet.

Klassiske pumps er helt riktig enten du skal på jobb på kontoret eller på fest, så her kan det være verdt å investere i sko som holder lenge.

LES OGSÅ: Disse motetriksene må du lære deg

7. Mørke jeans

Alle kler mørke jeans, det gjelder bare å finne riktig passform og lengde. Enten du går for den superskinny varianten som Kate Middleton elsker, eller en annen fasong som kanskje kler din kropp bedre, gjelder det å kjøpe den i riktig lengde.

Tenk på om du skal bruke den med hæler eller flate sko, og velg et par som stopper rett over bakken når du har på deg skoene du skal bruke dem med.

LES OGSÅ: - Ikke kjøp for små jeans

8. Hvit bluse

En pen, klassisk, hvit bluse eller skjorte funker til det meste, men sørg for at den er flekkfri og strøket.

9. Den lille sorte

Det er ikke uten grunn at man sier: «Finner du den perfekte lille sorte, bør du kjøpe to!» Kjolen kan gjøres veldig pyntet eller skikkelig avslappet med det rette tilbehøret.

Kombinér for eksempel med enkle ballerinasko og en grov strikkejakke for en litt mer avslappet stil, eller med en blazer og pumps for en mer festfin stil.

LES OGSÅ: Tre plagg som får deg til å stråle

10. Klassiske bukser

Gå gjerne for svart, som er både klassisk og slankende. Klassiske bukser passer perfekt både til kontoret og til fest – det gjelder bare å kombinere med andre passende plagg, eller noe overraskende og rocka.

LES OGSÅ: Buksen du bør skaffe deg nå

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer