Zara

10 plagg fra moteukene Zara antakeligvis kommer til å kopiere

Kjedebutikkene kan gjerne la seg inspirere av disse designerne for vår del...

VÅRMOTE: Du skal ikke se bort ifra at noen som ligner på disse plaggene vil være å se i kjedebutikkene på vårparten av 2017. Foto: Scanpix
VÅRMOTE: Du skal ikke se bort ifra at noen som ligner på disse plaggene vil være å se i kjedebutikkene på vårparten av 2017. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at kjedebutikkene ofte lar seg inspirere (for å si det pent) av de største designerne under moteukene. Selv om vi aller helst skulle hatt plaggene fra designerne selv, så må vi noen ganger bare innfinne oss med at lommeboken ikke strekker til. Og da er det greit at det finnes lignende alternativer der ute! Zara er blant butikkene som ofte er kjapt ute med å kopiere trendy plagg som nettopp har blitt vist på catwalken. Men, det skal også sies at de har blitt anklaget for å ha stjålet designet fra en illustratør i Los Angeles - bare se disse bildene!

Men det skal også sies at noen av designerne blir glade når de blir kopiert! Det har nemlig Balmain-designer Olivier Rousteing tidligere uttalt. Og noen ganger kan du faktisk spare så mye som 85.000 kroner dersom du velger billig over dyr. Selvfølgelig kan man da igjen argumentere for at de dyrere variantene ofte er av langt bedre kvalitet og vil holde lengre, men dersom du ikke ønsker å bruke dyre dommer på dette, er «kopiene» et godt alternativ. 

Visningene for vår- og sommerkolleksjonene for 2017 er nettopp forbi, og vi sitter igjen med en rekke fantastiske plagg og tilbehør. Vi tenkte derfor å ta en titt på det som har blitt vist, og se om det er noe du kan forvente å se i kjedebutikkene neste sesong. Resultatet kan du se i bildekarusellen under!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer