Sminke

10 produkter som gjør deg festklar

Det er ikke så mye som skal til for å bli partypen i en fei. Her er våre beste tips!

10 produkter som gjør deg festklar
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Slik får du en glødende høstlook

10 produkter som gjør deg festklar

SIKRE VINNERE I FESTSESONGEN: 1. Fuktighetsmaske fra Dr. Hauschka, kr 359. 2. Prep + Prime Skin primer fra Mac, kr 225. 3. Studio Sculpt SPF 15 lysreflekterende og fuktgivende foundation fra Mac, kr 290. 4. Touche Eclat lysreflekterende concealer fra YSL, kr 320. 5. Brow Color Tri Brow øyenbrynskit fra Makeup Store, kr 185. 6. Cybershadow perlemorsfarget øyenskygge fra Makeup Store i fargen "Steel", kr 135. 7. Le Métier de Beauté svart eyeliner ca. kr 555. 8. Dyp lilla neglelakk fra OPI i fargen "Give Me Moor", kr 150. 9. Rouge Pur Couture leppestift i fargen "319 Rouge Scandal" fra YSL, kr 295. 10. Cellular Performance Hydrachange Mist fra Sensai, kr 525. Foto: Produsentene.

Les også: Slik får du en makeup som sitter hele dagen

 1. En kjølende og fuktgivende ansiktsmaske

Når huden er gjennomfuktet og fresh vil den få færre dehydreringslinjer, og makeupen sitter bedre. Denne masken blir som en oppstrammende booster for huden.

 2. En god primer!

Ikke undervurder styrken til et godt fundament. Primeren gjør at makeupen sitter som den skal hele kvelden gjennom (og kanskje litt til..)

 3. En lysreflekterende foundation

Matt hud er ut. Vi vil ha hud som gløder. Ikke vær redd for å bli blank, den fineste makupen er nemlig sunn og frisk hud ikke grå og matt.

 4. Concealer

Vi har alle vårt vi vil skjule, og en concealer som harmonerer med din hudtone er et absolutt must.

 5. Browkit

80-tallet er tilbake og bryn er i fokus! Med riktig makeup kan du gi mer fylde og sterkere farge til brynene dine. Øyenbrynssminke i pudderform er lettere å dytte inn mellom dine egne brynshår enn en blyant. Bruk en skrå pensel og påfør produktet litt etter litt langs brynene.

 6. Perlemorfarget øyenskygge

En lys, perlemorsfarget øyenskygge kan enten ligge alene eller være base for en heftigere farge. Går du før en perlemorsskygge kombinert med en mørkere, heier vi på de plommefargede variantene denne sesongen.

 7. Svart liner

Få tidløse og elegante øyne med en jevn, svart strek langs vippekanten. Tenk Audrey Hepburn og Marilyn Monroe, og la streken følge hele vippekanten og avslutte i en svak bue langs øyets ytterkant.

 8. Mørke negler

Negler i dype, mørke og sensuelle farger hører høsten og festsesongen til. Nå er det de plommefargede, vinrøde, mosegrønne og dype blåfargene som gjelder!

 9. Røde lepper

Røde lepper er en sikker vinner på fest! Gå for knallrøde eller dypere vinrøde lepper, som du enten kombinerer med en svak og delikat øyenskygge i perlemorsfarge, eller kjør på med både øyne og lepper med en dramatisk liner-strek langs øvre vippekant!

 10. Fuktspray

Bruk en fuktgivende spray før du legger på makeupen og spray den lett over ansiktet gjennom hele dagen etter behov. Mange får tørr hud om vinteren, og da er det kjedelig å måtte ta av seg sminken for å tilføre fukt. Med en fuktspray slipper du det, og du kan ganske enkelt spraye den over makeupen for fukt og fiksering av sminken.

AV Mari Fossheim & Stella Vaage

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer