Skinnjakke

10 skinnjakker under tusenlappen

Et må-ha plagg denne høsten!

10 skinnjakker under tusenlappen
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Skinnjakken er blitt en klassiker i garderoben, og er et plagg du kan bruke sesong etter sesong. 

Denne høsten ønsker vi oss en kort, figursydd versjon. Gjerne med glidelåser og fuskepelsdetaljer. Skimrende, semsket eller matt skinn, her er det bare å velge og vrake. 

Det finnes uendelige med skinnjakker der ute, men vi har funnet våre 10 favoritter. Og det beste av alt, alle koster mindre enn tusenlappen. 

Shop stilen

La deg inspirere av Louis Vuitton sin visning og gå for en kort skinnjakke kombinert med et lekkert skjørt og en enkel t-skjorte. Og det er lov med skinn-på-skinn, så lenge materialene matcher med hverandre. 

SKULPTURELT SNITT: Det franske motehuset Louis Vuitton viser her hvor lekkert det er med en enkel kul skinnjakke til et skimrende antrekk. Foto: Scanpix.
SKULPTURELT SNITT: Det franske motehuset Louis Vuitton viser her hvor lekkert det er med en enkel kul skinnjakke til et skimrende antrekk. Foto: Scanpix. Vis mer

FRA VENSTRE: Jakke fra Gina Tricot, kr 699. Jakke fra Cheap Monday, kr 899. Jakke fra Miss Selfridge, kr 359. Jakke fra Vero Moda, kr 599. 

LAG PÅ LAG: Bruk en lang skjorte under skinnjakken og ha en pologenser under skjorten igjen, for en kul lag-på-lag-effekt.  Foto: MQuen og Produsentene.
LAG PÅ LAG: Bruk en lang skjorte under skinnjakken og ha en pologenser under skjorten igjen, for en kul lag-på-lag-effekt. Foto: MQuen og Produsentene. Vis mer

FRA VENSTRE: Jakke fra Zara, kr 559. Jakke fra New Look, kr 399. Jakke fra Noisy May, kr 599. Jakke fra H&M, kr 599. 

Med fuskepelsdetalj

Fuskepels er en stor trend denne sesongen, og hvor kult er det ikke med en krage av fuskepels? Gir et litt mer rocka inntrykk og passer perfekt til alt fra slitte jeans og Converse til en pyntet kjole og høye hæler. 

IØYNEFALLENDE DETALJ: Louis Vuitton er et motehus som sverger til fusk. Kombiner en jakke med et skinnskjørt for en kul og gjennomført look. La genseren under skape kontrast.  Foto: Scanpix og Produsentene.
IØYNEFALLENDE DETALJ: Louis Vuitton er et motehus som sverger til fusk. Kombiner en jakke med et skinnskjørt for en kul og gjennomført look. La genseren under skape kontrast. Foto: Scanpix og Produsentene. Vis mer

FRA VENSTRE: Jakke fra River Island, kr 995. Jakke fra Molly Bracken, kr 99. 

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer