Sminketips

10 sminketips som får deg til å se yngre ut

Det er nemlig ikke alltid vi gjør ting helt etter boka...

SMINKETIPS: Hva er det vi egentlig gjør riktig og galt når det kommer til sminke? Sjekk makeupartistenes beste tips og triks nede i saken! Foto: Shutterstock / chaletgirl
SMINKETIPS: Hva er det vi egentlig gjør riktig og galt når det kommer til sminke? Sjekk makeupartistenes beste tips og triks nede i saken! Foto: Shutterstock / chaletgirl Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Poser under øynene og noen linjer her og der er dessverre noe vi alle opplever stadig vekk. Og selv om vi ikke teknisk sett kan gå tilbake i tid, er det visse grep du kan ta med sminken, som gjør at du ser litt yngre ut. For når det kommer til sminke, er jeg selv sikker på at jeg stadig gjør «feil», men jeg lurer også på om jeg i det hele tatt gjør noe riktig? Byrdie.co.uk har tatt for seg disse problemene, men vi sjekket selvfølgelig med Tone Skipa, tidligere skjønnhetsansvarlig i KK og Henne, og sammen skal vi dele noen fantastiske sminketips og oppklare diverse påstander!

1. Fuktighet er VIKTIG

Du opplever sikkert i ny og ne at huden er tørr, og at en rynke her og der plutselig blir mer og mer synlig. Det kommer faktisk av at huden din ikke får nok fuktighet. En god ansiktskrem er derfor viktig å påføre hver eneste dag. Tone Skipa tipser også om å skrubbe huden en gang i blant slik at fuktighetskremen trekker ekstra godt inn!

2. Ikke hopp over primeren

Dette produktet er nok det de fleste glemmer å bruke. Det føles kanskje til tider litt mye å slenge på primer i tillegg til fuktighetskrem, men sannheten er at den faktisk kan utføre underverker. Ifølge Skipa kan det være vanskelig å velge riktig primer, men selvfølgelig har hun noen tips på lager:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer