Stil

10 ting du trenger i sommergarderoben

Vi har funnet 10 must haves du ikke klarer deg uten denne sommeren! Shop plaggene og få stiltipsene her!

10 ting du trenger i sommergarderoben
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Slik styler du badedrakten i et hverdagsantrekk

10 ting du trenger i sommergarderoben

PLAGGENE: Badedrakt fra Karla Colletto via net-a-porter.com, ca. kr 2375. Skinnjakke fra Mango, kr 1499. Ankelkort dressbukse fra Studio Nicholson via net-a-porter.com, ca. kr 2930. Hvit shorts fra Zara, kr 399. Denimshorts fra H&M, kr 249. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

STILTIPS:

Badedrakten er sommeren store it-plagg for stranden, men kan også brukes som overdel i antrekket denne sommeren. Velg en enkel badedrakt uten for mye utskjæringer eller dyp utringning hvis du vil style den i et antrekk. Skinnjakken er et must for kalde sommerkvelder. Ha den med i strandbagen eller vesken når du drar på sommerfest, den krølles ikke når den ligger i vesken, og passer like godt over blondekjolen, som til dressbuksen eller shorts. En ankelkort dressbukse kan brukes i hverdagen sammen med behagelige slip-ons eller sandaler, eller til fest med elegante, spisse pumps. Se etter bukser med enkle snitt, strykekant og bukseben som stopper på nedre del av leggen eller rett over ankelen. En fin shorts som kan brukes på jobb og fest er gull verdt denne sesongen. Sommeren har vist seg å være varm hittil, og da er det godt at det finnes shortser man kan bruke i mer profesjonelle sammenhenger også. Denimshortsen er en evig sommerklassiker. Den kan brukes over badedrakten på stranden og på sommerens festivaler.

Les også: Kan man bruke shorts på jobb?

10 ting du trenger i sommergarderoben

TILBEHØRET: Solbriller fra Dior, ca. kr 1800. Stråhatt fra Melissa Odabash via net-a-porter.com, ca. kr 1220. Strandveske fra Zara, kr 559. Clutch fra Givenchy, ca. kr, 3400. Sandaler fra New Look via asos.com, ca. kr 240. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

STILTIPS:

Solbriller med speilglass kom for fullt tilbake i motebildet i fjor sommer, og trenden fortsetter i år. Dette året lar vi solbrillene med tykke plastikkinnfatninger ligge, og velger varianter med større glass og lite innfatning. En stråhatt kan like godt brukes som beskyttelse mot solen på stranden og ved bassenget, som prikken over i-en i et kult sommerantrekk. Gå for en strandveske som også kan brukes som veske til et hverdagsantrekk, og som kan leve utover høsten også. En tynn clutch i skinn er redningen på sommerens festlige begivenheter. Om du skal på sommerfest, i bryllup eller på ferie, kan den tynne clutchen fylles med det mest nødvendige uten at den tar for stor plass. Vi får ikke nok av sandalene denne sommeren. Velg ensfargede og stilrene sandaler som kan brukes til de fleste av sommerantrekkene dine.

Les også: Dette er sommerens hotteste sandaler

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer