Designere

10 trendy it-gensere

Lei av for mye rot i garderoben? Her er plagget du kan bruke til alt!

Designer Alexander Wangs lange grunge-inspirerte gensere er noe av det kuleste du kan ha på deg nå. Korallfargede overdeler er også helt riktig. Se informasjon om plaggene nederst i artikkelen. Foto: All Over Press
Designer Alexander Wangs lange grunge-inspirerte gensere er noe av det kuleste du kan ha på deg nå. Korallfargede overdeler er også helt riktig. Se informasjon om plaggene nederst i artikkelen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
For å dra en loslitt klisje så kan man nesten si at genseren er den nye lille sorte denne vinteren og våren.Hos designere som Alexander Wang og Pierre Balmain er den å se overalt. Enten hullete og grungeinspirert, eller smykket med glitrende paljetter i luksuriøs 80-tallsstil. Ikke ulikt de heltinnene bruker i tv-seriene «Falcon Crest» og «Dynastiet».

Slik bruker du dem

Våren- og vinterens gensere kommer i mange varianter, og kan brukes både til hverdags og til fest, alt ettersom.De gode varme kjolevariantene, som var helt riktig ifjor høst, holder fortsatt stand utover våren. Kjempekule med belter i livet og tjukke strømper, eller til skinntights og åletrange jeans. Gjerne de syrevaskede og fillete variantene som er så hotte nå, hvis du vil følge trenden slavisk.
 • Les også: 10 tøffe trøyer
 • Typete trender

  Halvlange og passe stormaskede gensere er også helt riktig. Fine til skjørt eller jeans eller avslappede bomullsbukser i chinostil.På loftet kan du også ta deg en tur- der vil du sikkert finne noen signatur-topper fra det glade 80-tall. Ellers er det maritim bølge på gang, også denne våren. Striper, anker og rødt, hvitt og blått.

  Her er 10 genser-favoritter:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer