Vår

10 vårvesker vi ønsker oss!

Våren byr på mange hotte vesketrender. Sjekk våre 10 favoritt-vesker, og få stylingtips her!

10 vårvesker vi ønsker oss!
Publisert
Sist oppdatert

Våren kommer med varmere vær og midre klær. Da er det større spillerom for tilbehøret i antrekket, og den riktige vesken kan løfte et antrekk til et høyere nivå!

10 vårvesker vi ønsker oss!

VÅRVESKER: Fargerike, slangeskinn, stor og liten. Vårens vesketrender er mange! Foto: My-wardrobe.com, Mytheresa.com, Produsentene.

Stylingtips:

En veske i sterk farge gjør seg godt som et iøynefallende element til et helhvitt eller helsvart antrekk. Hent gjerne igjen veskens farge i en annen detalj i antrekket - enten det er øredobber, eyeliner eller neglelakk.

Den tønneformede eller frynsede vesken står godt til et rocka antrekk. Style den sammen med en tettsittende skinnjakke og jeans i "boyfriend"-stil. Dette er også en super festivalveske!

En clutch med slangeskinn er det ultimate tilbehøret til "den lille sorte". Gjør antrekket komplett med nude pumps og knallrød neglelakk! Også den helt hvite vesken er fin til den sorte kjolen, og skaper en sterk og edgy kontrast i antrekket.

STYLEmags favoritter:

(Øverst fra venstre): Turkis clutch i skinn fra Zara, kr 799. Hvit konvoluttveske med skulderrem fra Gina Tricot, kr 199. Gul shopper i skinn fra Zara, kr 1159. Veske i semsket skinn med frynser fra H&M, kr 799. Rød clutch fra Proenza Schouler via mytheresa.com hos fashionstreet.no, ca. kr 7820. Clutch i slangeskinns-mønster fra Friis & Company via fashionstreet.no, kr 399.  Grønn veske i skinn fra Anya Hindmarch via my-wardrobe.com hos fashionstreet.no, ca. kr 7290. Grå veske fra Smythson via my-wardrobe.com hos fashionstreet.no, ca. kr 9120.  Svart veske i skinnimitasjon fra H&M, kr 299. Stor veske med broderi fra Zara, kr 679.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer