Veske

10 vesker som er perfekte til sommerens storbyferie

Praktiske, men SÅ fine!

PERFEKTE VESKER: Pernille Teisbæk kan å kle seg, og vi har latt oss inspirere av hennes til når vi har valgt ut 10 perfekte byferievesker. Foto: Abaca
PERFEKTE VESKER: Pernille Teisbæk kan å kle seg, og vi har latt oss inspirere av hennes til når vi har valgt ut 10 perfekte byferievesker. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Foretrekker du storby- eller solferie? Selv vil jeg gjerne ha i pose og sekk, og kombinerer ofte begge to når ferien kommer. Til disse to turene må jeg pakke ganske så forskjellig. Til strandferien stapper jeg kofferten full med alt jeg vil ha med, mens kofferten som blir med til storbyen er langt lettere... Det er jo fordi jeg mest sannsynlig kommer til å shoppe litt, og da må det være igjen litt plass. Det som også er lurt, er å ta med seg en veske som passer både til hverdag og kveld. Da slipper du å bruke mye plass på å ta med ekstra vesker.

I denne omgang har vi sett etter skuldervesker som kan romme alt det essensielle, men som samtidig ikke blir for store. Og det viktigste; de er jo så fine!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer