Kultur

100% norsk design

Marianne og Lasse var lei av at ingen nordmenn kjente til norsk design. Og gjorde noe med det.

100% norsk design
Publisert
Sist oppdatert


Butikken PUR Norsk er norsk tver igjennom. Alt, fra hyller og malingsfarge til hvert minste produkt som selges, er norsk.

Ideen fikk arkitekt Lasse Altern Halvorsen og Marianne Lien, som hadde bakgrunn fra reklamebyrå, på en jorden rundt-tur. Ute i verden oppdaget paret at norsk og skandinavisk design var svært populært og anerkjent, mens det hjemme i Norge virket som folk hadde lav bevissthet rundt norske produkter. Dette ønsker de å gjøre noe med.

I butikken i Theresesgate på Bislett i Oslo selger Marianne og Lasse alt fra moderne design til originale kuriositeter og barneartikler. De fører blant annet produkter fra Mandal Veveri, Scandinavian Surface, Northern Lighting, Cathrine Maske, Figgjo, Norstaal, Hive, Luxo, Opp & Lek, Asono og Moods of Norway. Alle produktene i butikken har en norsk forankring, idé, design eller produksjon.

Kjøper du julegavene dine i butikken, får du med et kort som forteller om gavens historie. Slik er du også med på å spre bevissthet rundt norsk design.

Fra desember starter PUR Norsk også egen nettbutikk.
 • Besøk PUR Norsk her • 100% norsk design
  100% norsk design
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer