GJØR ET KUPP: Ønsker du å oppdatere garderoben med bruntoner? Kanskje svart? Uansett farge har vi funnet budsjettkuppene til deg. Foto: Scanpix
GJØR ET KUPP: Ønsker du å oppdatere garderoben med bruntoner? Kanskje svart? Uansett farge har vi funnet budsjettkuppene til deg. Foto: Scanpix Vis mer

Motekupp:

105 kjøp under 500 kroner

Du trenger ikke å tømme lommeboken for å oppdatere høstgarderoben. Her er sesongens fineste motekupp!

Publisert

CRÈME DE LA CRÈME

Kombinasjonen av krem- og kritthvitt gir et delikat og rent uttrykk. Hvite sko og hvite jeans er to trender som stikker seg ut denne sesongen, og som det er lett å finne rimelige varianter av.

LES OGSÅ: Gatemoten vi lar oss inspirere av i høst

JORDTONER

Blazere og strikkeplagg i brune nyanser er klassikere som gjelder år etter år. Ta inn innslag av ruter og leopardmønster for å sprite opp antrekkene.

SKOGENS DRONNING

De avdempede tonene av grønt er de som troner høyest denne sesongen. Kombiner gjerne flere nyanser for en gjennomført og helhetlig.

LES OGSÅ: 7 eldre damer med skikkelig kul stil

DEN BLÅ TIMEN

Denim, silke og strikk – se etter plagg i fine materialer til en budsjettvennlig pris. Både sporty elementer som sneakers og pyntede kjoler i blått er hot.

DILLA PÅ LILLA

De siste sesongene har lilla vært mer og mer synlig i motebildet. Velg mellom alt fra delikat lavendel til mørk plommefarge. Plomme er også en nydelig farge på leppene i høst!

LES OGSÅ: Disse motenyhetene må du få med deg

GOD BASE

Svart og grått er stilig, og perfekt å bruke som base når du skal sette sammen et antrekk. Pynt gjerne opp med detaljer og smykker i sølv.

PRETTY IN PINK

Alt fra dus pudderrosa til knallfarget fuksia er i vinden nå! Gå for pudder om du vil ha et nedtonet og yndig resultat, eller kombiner fuksia og svart for et mer rocka preg.

LES OGSÅ: Ødelagt spile-bh: kan den reddes?

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer