Motekupp:

105 kjøp under 500 kroner

Du trenger ikke å tømme lommeboken for å oppdatere høstgarderoben. Her er sesongens fineste motekupp!

GJØR ET KUPP: Ønsker du å oppdatere garderoben med bruntoner? Kanskje svart? Uansett farge har vi funnet budsjettkuppene til deg. Foto: Scanpix
GJØR ET KUPP: Ønsker du å oppdatere garderoben med bruntoner? Kanskje svart? Uansett farge har vi funnet budsjettkuppene til deg. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

CRÈME DE LA CRÈME

Kombinasjonen av krem- og kritthvitt gir et delikat og rent uttrykk. Hvite sko og hvite jeans er to trender som stikker seg ut denne sesongen, og som det er lett å finne rimelige varianter av.

LES OGSÅ: Gatemoten vi lar oss inspirere av i høst

JORDTONER

Blazere og strikkeplagg i brune nyanser er klassikere som gjelder år etter år. Ta inn innslag av ruter og leopardmønster for å sprite opp antrekkene.

SKOGENS DRONNING

De avdempede tonene av grønt er de som troner høyest denne sesongen. Kombiner gjerne flere nyanser for en gjennomført og helhetlig.

LES OGSÅ: 7 eldre damer med skikkelig kul stil

DEN BLÅ TIMEN

Denim, silke og strikk – se etter plagg i fine materialer til en budsjettvennlig pris. Både sporty elementer som sneakers og pyntede kjoler i blått er hot.

DILLA PÅ LILLA

De siste sesongene har lilla vært mer og mer synlig i motebildet. Velg mellom alt fra delikat lavendel til mørk plommefarge. Plomme er også en nydelig farge på leppene i høst!

LES OGSÅ: Disse motenyhetene må du få med deg

GOD BASE

Svart og grått er stilig, og perfekt å bruke som base når du skal sette sammen et antrekk. Pynt gjerne opp med detaljer og smykker i sølv.

PRETTY IN PINK

Alt fra dus pudderrosa til knallfarget fuksia er i vinden nå! Gå for pudder om du vil ha et nedtonet og yndig resultat, eller kombiner fuksia og svart for et mer rocka preg.

LES OGSÅ: Ødelagt spile-bh: kan den reddes?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer