Budsjettvennlig mote:

105 kjøp under 500 kroner

Oppdater garderoben med sesongens trender på budsjett.

GJØR ET KUPP: Vi har funnet 105 kjøp under 500 kroner! FOTO: NTB Scanpix
GJØR ET KUPP: Vi har funnet 105 kjøp under 500 kroner! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

POLKADOTTER

Prikker blir et av vårens viktigste mønstre, så vær tidlig ute med å finne din favoritt - enten du går for et fullt antrekk eller en detalj.

DENIM-DILLA

La det røffe materialet prege mer enn jeansgarderoben, for nå skal helst både skjorter, skjørt og jakker også være i olastoff. Og det beste av alt er at denim aldri går av moten!

LES OGSÅ: Instagram-stjernene har falt pladask for denne fargen

NATURLIG VALG

En palett av duse jordtoner og kremfarger er langt fra kjedelig. Om du lar hele antrekket være i den lyse enden av skalaen, blir uttrykket superdelikat.

SOLSKINN

Miks ulike nyanser av gult og oransje i ett og samme antrekk, og oppnå en av sesongens hotteste looks. Rimelig tilbehør i knallfarger er også en perfekt måte å friske opp og gi basisgarderoben en ny vår på.

I FULL BLOMST

Jo flere, desto bedre! Denne sesongen kan du gjerne mikse flere blomstermønstre sammen. Om buketten blir for vill, kan du selvsagt kombinere trendplaggene og enklere base.

LES OGSÅ: Nå er Crocs-vesken er her!

SPORTY VRI

Bølger av den nedpå og sporty strandstilen fra California-kysten har inntatt motebildet og blir garantert populær når gradestokken kryper oppover. Du kan enkelt få stilen for en billig penge med både plagg fra kjedebutikker og sportsmerker.

SOM SUKKERSPINN

Denne våren er det lov å være sukkersøt fra topp til tå. Gi den feminine stilen noe ekstra ved hjelp av ulike teksturer.

LES OGSÅ: Trend-alarm: Neglene som tar av på sosiale medier!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer