Kåpe:

11 av høstens fineste kåper

Vi vil ha alle ...

HØSTENS FINESTE KÅPER: Nederst i saken finner du 11 av våre favoritter! FOTO: NTB Scanpix
HØSTENS FINESTE KÅPER: Nederst i saken finner du 11 av våre favoritter! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi begynner å nærme oss den tiden hvor den perfekte høstkåpen bør finne sin plass i klesskapet ditt. Ok, DE perfekte høstkåpene. Selv har jeg flere varianter som jeg aldri klarer å gi slipp på. Deriblant en beige kåpe, også kalt en kamelfarget kåpe, den klassiske, sorte kåpen, en med detaljer i form av et kult mønster eller fuskepels rundt kragen, ja - jeg kunne fortsatt i evig tid.

Og man skulle kanskje tro at jeg var fornøyd med det, men sannheten er at jeg får ikke nok. Spesielt ikke når jeg ser hvor mange fine kåpenyheter som er der ute nå. Siden jeg har både det ene og det andre, blir det til at jeg leter etter de litt mer spesielle variantene. De som gjør litt mer ut av seg! Men for mange er det sånn at de fremdeles mangler den kåpen.

Den kåpen som kan brukes til alle anledninger. Kåpen du kan ta fram sesong etter sesong, som sitter som et skudd, er i god kvalitet og akkurat den fargen og snittet du ønsker. For noen etter dette en enkel, sort kåpe, mens for andre er rød og med en kreativ knyting i livet.

LES OGSÅ: 6 plagg du kan stjele fra kjærestens klesskap

FRA CATWALKEN: Michael Kors AW17, Off-White AW17, Max Mara AW17. Foto: Scanpix
FRA CATWALKEN: Michael Kors AW17, Off-White AW17, Max Mara AW17. Foto: Scanpix Vis mer

Slik finner du riktig kåpe til din figur

Først og fremst er det viktig at du går for en kåpe du liker godt, men det mange lurer på er hvilken kåpe som egentlig passer best til de ulike fasongene! For det er nemlig slik at den rette kåpen kan fremheve figuren din så fint og samtidig hjelpe deg med å skjule områder du muligens ikke vil fremheve.

Ønsker du å kjøpe den en av de lange, trendy kåpene mener stylist, moteekspert og blogger på Thestyleresponder.com, Nadine Monroe, at kåpens lengde bør stoppe ved beinas smaleste punkt.

- Den superlange frakken er finest når den slutter rett ved ankelen, sier Monroe.

Men, har du en petit figur vil en altfor stor kåpe få deg til å se enda mindre ut, og uttrykket kan fort bli «sekkete».

- Pass på at ermene ikke går lengre enn hvor tommelleddet ditt begynner. For lange ermer er nemlig med på å dra deg ned. Det kan fort ha en litt krympende effekt.

Monroe mener også at store beslag nederst på ermene gir tyngde og kan være med på å trekke alt nedover, da særlig om du er liten og petit.

Psst: Få flere av Nadines tips og les mer om hvorfor detaljene på kåpen din spiller inn på hvordan den vil se ut på deg her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer