Choker

11 chokers til under hundrelappen!

Å skaffe seg de siste trendene trenger ikke koste mange kronene.

CHOKER: 90-tallstilbehøret er blant de mest populære smykkene i år! KK.nos moteekspert Darja Barannik gir den enkle, sorte jumpsuiten det lille ekstra med en choker i blonder. Foto: Jakob Landvik
CHOKER: 90-tallstilbehøret er blant de mest populære smykkene i år! KK.nos moteekspert Darja Barannik gir den enkle, sorte jumpsuiten det lille ekstra med en choker i blonder. Foto: Jakob Landvik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For litt over ett år siden så vi et en av 90-tallets store trender begynte å finne sin vei tilbake i motebildet. Chokeren er et halskjede som sitter stramt på halsen og oversettes direkte til «kveleren». Den skal altså sitte ganske så stramt! En av chokerene vi husker best fra 90-tallet var den såkalte tattoo-chokeren. Denne kom i plastikk og i et spesielt mønster, og satt som de andre chokerne stramt inntil halsen. 

Nå har choker-trenden tatt helt av, og du kan finne tusenvis av varianter i de fleste nettbutikker. Her er for øvrig en liste over nettbutikkene vi har holdt helt for oss selv - til nå. Under finner du et stort utvalg av de mange kule chokerne som finnes der ute. Og det som er så bra at det er noe for enhver smak. Er du glad i den mer romantiske stilen, bør du sjekke ut de lekre chokerne i blonder. Ønsker du å prøve noe litt annerledes, kan du velge en «dobbel choker». Disse chokerne kommer i en pakke med to, gjerne en nøytral og en som gjør litt mer ut av seg. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer