Deksel

11 deksel mobilen din ikke vil være foruten

Hvor artige er ikke disse, da?

DEKSEL: Det finnes mange morsomme deksel der ute, og vi har funnet noen av de beste nederst i saken. Blant annet dette som toppbloggeren Chiara Ferragni (avbildet) har designet! Foto: Xposure
DEKSEL: Det finnes mange morsomme deksel der ute, og vi har funnet noen av de beste nederst i saken. Blant annet dette som toppbloggeren Chiara Ferragni (avbildet) har designet! Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi blir stadig forbauset over alt det kreative folk finner på. Motehuset Moschino er blant dem som virkelig tenkte utenfor boksen for noen sesonger siden, da de lot seg inspirere av blant annet McDonalds og vaskemiddel. Ikke bare ble klærne superpopulære (se dem på Katy Perry og Gigi Hadid her!), men designeren bak kolleksjonen, Jeremy Scott, lagde også noen ganske så artige deksel til telefonen. 

Å bruke deksel til telefonen som gjør litt ut av seg, er noe som har falt i smak hos veldig mange. Det er jo litt artig å bare dra opp noe som ligner på en ananas, colaboks eller ku opp fra lomma? Dersom du er på jakt etter et slikt deksel, bør du ta en titt i bildekarusellen under.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer