Vårmote 2021

11 fantastiske - og budsjettvennlige - vårkjoler

Vi viser deg tre måter å style dem på!

VÅR- OG SOMMERKJOLER: I denne saken viser vi deg hvordan du kan bruke dem, og selvfølgelig noen superfine kjoler til en svært god pris. Foto: NTB
VÅR- OG SOMMERKJOLER: I denne saken viser vi deg hvordan du kan bruke dem, og selvfølgelig noen superfine kjoler til en svært god pris. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke veldig lenge til vår- og sommerkjolene våre kan hentes frem igjen. Vel, i bunn og grunn kan du jo bruke dem nå - alt handler jo bare om måten du bruker dem på.

Selv om vi kaller det vår- eller sommerkjoler, så kan de jo styles til å passe inn om både høsten og vinteren.

I disse dager kan du jo ta i bruk en deilig kåpe sammen med kjolen din. Kanskje blir det såpass bra vær en dag at du kan kombinere det med sneakers eller hæler, men her fungerer også selvfølgelig boots veldig godt.

En av våre favorittmåter å style kjolen på når det er litt kaldere ute, er å bruke den sammen med høyhalsede gensere eller med jeans under. Gjerne begge deler sammen også!

Når været tilsier at en tjukk kåpe ikke er nødvendig, så kan du bytte den ut med en blazer. Blazeren er blant våre favorittplagg i garderoben, og den må selvfølgelig også brukes med kjolene våre. Under ser du noen eksempler på hvordan det kan gjøres.

Det kan godt hende at det allerede henger en kjole eller to i klesskapet ditt, men dersom du skulle være på utkikk etter en ny, så har vi samlet sammen noen budsjettvennlige alternativer her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer