Vårmote 2021

11 fantastiske - og budsjettvennlige - vårkjoler

Vi viser deg tre måter å style dem på!

VÅR- OG SOMMERKJOLER: I denne saken viser vi deg hvordan du kan bruke dem, og selvfølgelig noen superfine kjoler til en svært god pris. Foto: NTB
VÅR- OG SOMMERKJOLER: I denne saken viser vi deg hvordan du kan bruke dem, og selvfølgelig noen superfine kjoler til en svært god pris. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke veldig lenge til vår- og sommerkjolene våre kan hentes frem igjen. Vel, i bunn og grunn kan du jo bruke dem nå - alt handler jo bare om måten du bruker dem på.

Selv om vi kaller det vår- eller sommerkjoler, så kan de jo styles til å passe inn om både høsten og vinteren.

I disse dager kan du jo ta i bruk en deilig kåpe sammen med kjolen din. Kanskje blir det såpass bra vær en dag at du kan kombinere det med sneakers eller hæler, men her fungerer også selvfølgelig boots veldig godt.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer
Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

En av våre favorittmåter å style kjolen på når det er litt kaldere ute, er å bruke den sammen med høyhalsede gensere eller med jeans under. Gjerne begge deler sammen også!

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer
Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

Når været tilsier at en tjukk kåpe ikke er nødvendig, så kan du bytte den ut med en blazer. Blazeren er blant våre favorittplagg i garderoben, og den må selvfølgelig også brukes med kjolene våre. Under ser du noen eksempler på hvordan det kan gjøres.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer
Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

Det kan godt hende at det allerede henger en kjole eller to i klesskapet ditt, men dersom du skulle være på utkikk etter en ny, så har vi samlet sammen noen budsjettvennlige alternativer her:

H&M, kr 249
H&M, kr 249 Vis mer
Naf Naf via Zalando, kr 899
Naf Naf via Zalando, kr 899 Vis mer
Hollister via Zalando, kr 479
Hollister via Zalando, kr 479 Vis mer
Bik Bok, kr 399
Bik Bok, kr 399 Vis mer
Mango, kr 899
Mango, kr 899 Vis mer
Nly by Nelly.com, kr 699
Nly by Nelly.com, kr 699 Vis mer
Mango, kr 899
Mango, kr 899 Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer