Kjole

11 festkjoler på budsjett!

Sliter du også med å finne ut hva du skal ha på deg på 17. mai? Vi hjelper deg på vei, og har funnet 11 kjoler til under 800 kroner!

11 festkjoler på budsjett!
Publisert
Sist oppdatert

17. mai er rett rundt hjørnet, og det er ganske mange av oss som ikke kler oss i bunad som har opplevd å stå temmelig stresset midt i kleskrisen, med barnetoget marsjerende forbi utenfor. Denne gangen ligger vi frempå, og har funnet 11 festkjoler som passer perfekt på nasjonaldagen. Og best av alt - alle koster under 800 kroner.

Les også: Dette er STYLEmag-Nathalies 17. mai-antrekk

11 festkjoler på budsjett!

SHOP KJOLENE: Blomstermønstret kjole fra H&M, kr 299. Ferskenfarget kjole fra Zara, kr 799. Pastellrosa kjole fra Gina Tricot, kr 249. Stripete kjole fra H&M, kr 199. Foto: Produsentene.

11 festkjoler på budsjett!

SHOP KJOLENE: Hvit kjole fra Gina Tricot, kr 399. Blå maxikjole fra Zara, kr 699. Marineblå kjole fra H&M, kr 149. Omslagskjole med blonder fra Zara, kr 799. Foto: Produsentene.

 

11 festkjoler på budsjett!

SHOP KJOLENE: Mønstret kjole med trompetermer fra H&M, kr 499. Oransje blondekjole med høy hals fra Zara, kr 599. Blomtermønstret kjole fra H&M, kr 199. Foto: Produsentene.

STILTIPS:

17. mai er en av årets første muligheter til å dra frem sommerkjolen, og se gjerne etter en kjole du kan bruke om igjen på flere av sommerens store begivenheter - alt fra ferie, hagefest og bryllup. Blomstermønster er en slager år etter år, og er i tillegg hett i motebildet akkurat nå, som sett i sesongens kolleksjon fra blant andre Dolce & Gabbana. Minimalistisk er også en av vårens store trender, og med en ensfarget kjole med rene snitt og uten detaljer, kan du velge tilbehør som gjør mer ut av seg. De undertøysinspirerte kjolene med tynne stropper er sexy, men helt passende for 17. mai i år. Kombiner den med en oversized blazer hvis du vil tone den litt ned. Mønster og blonder er alltid en sikker vinner på nasjonaldagen, og striper er virkelig i vinden akkurat nå. Vil du gå for en klassisk look, kan du velge en omslagskjole med blonder, og vil du skille deg mer ut, kan du velge de klassiske blondene i en sterk farge!

Les også: Slik kler du deg i hagebryllup, strandbryllup, og bybryllup

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer