Høstmote:

11 kjoler du kan ta med deg inn i høstmånedene

La deg inspirere av Michael Kors, Victoria Beckham, Valentino og mulberry!

HØSTMOTE: Du finner noen av våre kjolefavoritter for høsten nederst i saken!
HØSTMOTE: Du finner noen av våre kjolefavoritter for høsten nederst i saken! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som vi har nevnt mange ganger tidligere, går vi inn i en helt fantastisk sesong nå fylt med den beste moten! Vi blir aldri lei av å scrolle opp og ned etter kåper, sko, bukser, topper og kjoler. Og akkurat nå er det sistnevnte som står for tur. Vi ser etter kjoler i deilige høstfarger som oransje, rødt og grønt, men også gjerne noen i sort. Hvem klarer vel å nøye seg med én variant av «den lille sorte»?

Det kan også vært lurt å se etter noen varianter som varmer litt mer enn sommerkjolene. Det kan være i form av en lengre kjole, en med lange armer, kanskje til og med høy hals? Selvfølgelig trenger du ikke kombinere alt dette sammen - her er det bare å prøve seg fram. Psst: 27 500 vs 2500 - klarer du å skille dyrt og billig?

Når vi skal finne våre favoritter denne sesongen, leter vi etter kjoler i både spreke og mer nøytrale farger, men er spesielt oppmerksomme på kule detaljer. Det vi har sett mye av når vi har saumfart nettbutikkene, er kjoler med detaljer i form av utskjæringer - gjerne ved skuldrene eller på siden av kjolen. Så om du er lei av sorte, grå eller hvite kjoler, kan det være en idé å se etter slike detaljer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer