Vårstemning

11 kjoler som får deg i vårstemning

Dette deilige været gjør at vi bare vil shoppe - hele tiden!

VÅRSTEMNING: Vi har funnet 11 fantastiske vårkjoler. Selv om det kanskje ikke er varmt nok til å gå med bare ben, kan du alltids bruke den over en bukse som Candela Novembre har gjort her! Foto: Abaca
VÅRSTEMNING: Vi har funnet 11 fantastiske vårkjoler. Selv om det kanskje ikke er varmt nok til å gå med bare ben, kan du alltids bruke den over en bukse som Candela Novembre har gjort her! Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om været ikke helt ennå tilsier at vi kan droppe strømpebuksa, drømmer vi oss fortsatt bort til de dagene. Solen skinner endelig virkelig for fullt, og det gjør noe med oss. Ikke bare blir vi i så godt humør, men shoppinglysten fyker rett i taket.

Vi får lyst til å fornye hele garderoben bare solen stikker så vidt frem. Akkurat nå har vi lyst på en ny vårkjole, men med en gang man begynner å kikke etter det, ender en plutselig opp med 11 forskjellige. Vi vil ha en lang, en kort, en med mønster, en med noen interessante detaljer og en i en skikkelig fin farge.

Mulighetene er mange, og dersom du også ønsker å oppdatere garderoben litt, bør du sjekke ut kollasjen nederst i saken. Her har vi nemlig samlet sammen 11 kjoler som virkelig vil gi deg vårstemning (eller enda mer). Finner du noe som faller i smak?

LES OGSÅ: Bruk kjolen sånn når været ikke tilsier bare ben!
LES OGSÅ: Har du hørt om microblading? Vi har tatt en titt på trenden
LES OGSÅ: Bli ny: Se så flott Katja ble med den feminine og rocka stilen!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer