Blazer:

11 lekre blazere fra salget

For én blazer er jo ikke nok?

BLAZER: Vi har funnet noen av årets hotteste varianter til deg - på salg! Foto: Scanpix
BLAZER: Vi har funnet noen av årets hotteste varianter til deg - på salg! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Mange forbinder nok blazeren med et plagg man bruker på jobb. Men de siste årene har det blitt svært så trendy å bruke den til både jobb, hverdag og fest.

Den rutete blazeren var blant variantene som tok mest av. Flere steder var det faktisk utsolgt for denne typen. Felles for alle, rutete eller ei, er at den trendy blazeren ofte er løsere. Noe vi elsker!

Den mer tettsittende varianten kan fort bli litt stiv. Den løse passformen gir et mye kulere uttrykk og gjør det også veldig enkelt å style med plagg under. Lengre ned i saken kan lese mer om nettopp hvordan du kan bruke blazeren din.

RUTETE BLAZER: Denne jakken er superhot og blir nesten enda kulere når den kombineres med en matchende bukse. Foto: Scanpix
RUTETE BLAZER: Denne jakken er superhot og blir nesten enda kulere når den kombineres med en matchende bukse. Foto: Scanpix Vis mer

Det ser ikke ut til at blazeren kommer til å forsvinne fra trendbildet i det første. Derfor er det en gylden mulighet å ta en titt i nettbutikkene etter din nye favoritt nå. Det bugner av salg og nederst i saken har vi funnet noen favoritter til deg. Men før det: Her er tre måter å bruke blazeren på:

  • Med jeans: Bruk din klassiske sorte blazer, eller en variant med mønster, sammen med jeans. Kombinasjonen av de to vil skape en fin kontrast og gjøre antrekket mer avslappet.
  • Med dressbukse: Matchende sett er blant årets hotteste trender og en gylden anledningen til å bruke en hel dress.
  • Til fest: Bruk blazeren som en topp! Knepp igjen jakken og ikke vær redd for å vise litt utringning.

LES OGSÅ: 7 nettbutikker du ikke visste eksisterte

Tibi SS18 Foto: Scanpix
Tibi SS18 Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer