STJEL SITLEN: KK.no-blogger Annabel Rosendahls venninne har laget et par øredobber til henne - kanskje det er noe du kan teste ut selv? Foto: Annabelrosendahl.com
STJEL SITLEN: KK.no-blogger Annabel Rosendahls venninne har laget et par øredobber til henne - kanskje det er noe du kan teste ut selv? Foto: Annabelrosendahl.com Vis mer

øredobber

11 par fargerike øredobber

Det skal ikke mer til for å friske opp et antrekk.

For min del er det ofte ikke mer som skal til enn et par øredobber for å løfte et helt antrekk. Klesskapet mitt består hovedsaklig av sorte og hvite klær, og selv om jeg stadig prøver å friske opp med farge, kommer jeg ikke bort fra det faktum at jeg er alt for glad i mine nøytrale antrekk. Men det jeg også elsker er et par iøynefallende øredobber!

Samlingen begynner å bli ganske stor nå og den skal bare bli større. Et par øredobber i en sprek farge, eller et par som henger og dingler ned til skuldrene (eller disse to øredobbene kombinert), vil med en gang tilføre det lille ekstra til antrekket ditt.

Dette var nok designer Anne Karine Thorbjørnsen ganske så klar over da hun lagde fjorårets (og årets) trendøredobber. For under ett år siden vant hun nemlig Bik Boks Runway Award, og selv om klærne selvfølgelig ble lagt merke til, var det de kule øredobbene som folk falt helt pladask for. 

Modellene under visningen hadde blitt stylet med det trendy tilbehøret, men hver modell fikk kun en øredobb hver. Kanskje det er noe du kan teste ut? Nederst i saken finner du en rekke øredobber som minner om de Thorbjørnsen viste frem, men som er langt mer fargerike.

LES OGSÅ: Motenyhetene du må få med deg

Anne Karine Thorbjørnsen
Anne Karine Thorbjørnsen Vis mer

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: