Skjønnhet:

11 skjønnhetsfavoritter som er verdt pengene

KK har testet noen av sesongens nyheter.

SOM PERLER PÅ EN SNOR: Skjønnhetsnyhetene lar ikke vente på seg. Men det er lett å gå seg vill i jungelen. FOTO: PRODUSENTEN
SOM PERLER PÅ EN SNOR: Skjønnhetsnyhetene lar ikke vente på seg. Men det er lett å gå seg vill i jungelen. FOTO: PRODUSENTEN Vis mer
Publisert

En ny sesong betyr flust av nyheter på skjønnhetsfronten. Men det er en jungel der ute, og det er ikke alltid like lett å holde tunga rett i munnen. Det koster jo gjerne litt også, spesielt dersom man gjør bomkjøp. Flaks at vi har testet for deg da. Det gjør det kanskje litt lettere å navigere i den jevne strømmen av nyheter som slippes nå og også videre utover høsten.

Her er 11 skjønnhetsprodukter i ulike prisklasser som alle er verdt pengene:

Jo, du kan faktisk få en fullverdig hudpleierutine med bare to produkter. Eller nesten da. For i tillegg til amerikanske Vintner's Daughter sin svært så dynamiske duo, bestående av en ansiktsolje proppfull av næringsstoffer, vitaminer og essensielle fettsyrer samt en essens som fungerer også som toner, peeling og serum, trenger du også en rens. Men uansett: Det er overraskende befriende, enkelt og greit og kanskje viktigst av alt: Det fungerer! Prisen er riktignok stiv, men produktene er svært drøye i bruk, og du vil se resultater. Det gjorde jeg etter å ha brukt disse i sommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer