Skjønnhet:

11 skjønnhetsfavoritter som er verdt pengene

KK har testet noen av sesongens nyheter.

SOM PERLER PÅ EN SNOR: Skjønnhetsnyhetene lar ikke vente på seg. Men det er lett å gå seg vill i jungelen. FOTO: PRODUSENTEN
SOM PERLER PÅ EN SNOR: Skjønnhetsnyhetene lar ikke vente på seg. Men det er lett å gå seg vill i jungelen. FOTO: PRODUSENTEN Vis mer
Publisert

En ny sesong betyr flust av nyheter på skjønnhetsfronten. Men det er en jungel der ute, og det er ikke alltid like lett å holde tunga rett i munnen. Det koster jo gjerne litt også, spesielt dersom man gjør bomkjøp. Flaks at vi har testet for deg da. Det gjør det kanskje litt lettere å navigere i den jevne strømmen av nyheter som slippes nå og også videre utover høsten.

Her er 11 skjønnhetsprodukter i ulike prisklasser som alle er verdt pengene:

Vintner's Daughter Active botanical serum 30ml kr 1850 og Active treatment essence 50ml kr 2250 hos Gimle Parfymeri.
Vintner's Daughter Active botanical serum 30ml kr 1850 og Active treatment essence 50ml kr 2250 hos Gimle Parfymeri. Vis mer

Jo, du kan faktisk få en fullverdig hudpleierutine med bare to produkter. Eller nesten da. For i tillegg til amerikanske Vintner's Daughter sin svært så dynamiske duo, bestående av en ansiktsolje proppfull av næringsstoffer, vitaminer og essensielle fettsyrer samt en essens som fungerer også som toner, peeling og serum, trenger du også en rens. Men uansett: Det er overraskende befriende, enkelt og greit og kanskje viktigst av alt: Det fungerer! Prisen er riktignok stiv, men produktene er svært drøye i bruk, og du vil se resultater. Det gjorde jeg etter å ha brukt disse i sommer.

Rudolph Care Aftersun Soothing Sorbet 150ml kr 270
Rudolph Care Aftersun Soothing Sorbet 150ml kr 270 Vis mer

Nest etter solkrem er en god after sun et must. Denne fra Rudolph Care virker beroligende på huden, og kjøler, nærer og fukter med naturlige ingredienser slik som multer, Aloe Vera og sheasmør. Passer spesielt godt til varm og solbrent hud.

Ole Henriksen DEWTOPIA 20% Acid Night Treatment 30ml kr 795
Ole Henriksen DEWTOPIA 20% Acid Night Treatment 30ml kr 795 Vis mer

Dette skal være danske Ole Henriksens mest potente produkt til nå. Det inneholder en 20 prosent syrebehandling som skal gi en jevnere, klarere og fornyet hud mens du sover for den beryktede «Ole Glow». En slags Askepott-behandling for deg som ønsker mer eller mindre umiddelbare resultater. Bare husk å vær forsiktig med syrebehandlinger hjemme. (Aldri glem episoden av Sex and the City der Samantha, som forøvrig er den eneste av de fire damene som ikke er med videre i oppfølgeren til serien som nå spilles inn, får en litt for potent syrebehandling.)

Lixirskin Universal Oil 100ml kr 470 hos Koch Parfymeri
Lixirskin Universal Oil 100ml kr 470 hos Koch Parfymeri Vis mer

Multifunksjonell er som musikk for ørene når det kommer til hud- og hårpleie. Det sparer deg nemlig både tid og penger. Denne oljen fra Lixirskin er nettopp det. Den er utviklet for både hud, hår og kropp, og kan brukes med og uten vann som pre-sjampo for hår, hodebunn og tørre spisser, som kroppsolje, badeolje eller i dusjen.

Rituals The Ritual of Karma Shimmer Oil kr 215
Rituals The Ritual of Karma Shimmer Oil kr 215 Vis mer

Enten du har fått litt farge i sommer eller ei er denne skimrende kroppsoljen fra Rituals genial. I tillegg inneholder den et aktivt kompleks som skal forlenge fargen fra solen. Den er også næringsgivende og etterlater huden med en solkysset glød.

MAC Cosmetics Magic Extension Mascara kr 235
MAC Cosmetics Magic Extension Mascara kr 235 Vis mer

Har du lyst på lange, flagrende øyenvipper, men synes falske vipper blir for omstendig er denne maskaraen sannsynligvis midt i blinken for deg. Den har allerede fått masse oppmerksomhet internasjonalt, blant annet som såkalt one to watch av Allure. Faktisk virker den nesten litt for god til å være sann, men det er den altså. Den gir vippene et realt løft samtidig som den får de til å se både lengre og tykkere ut. Full pott, med andre ord – en ny favoritt.

Korres Body Butter Bergamot Pear Elasti-smooth 125 ml kr 199
Korres Body Butter Bergamot Pear Elasti-smooth 125 ml kr 199 Vis mer

Korres' sin bestselgende body milk er kommet som body butter med en enda rikere konsistens. Det er redningen for sart sommerhud som etter sol og saltvann mest sannsynlig trenger litt ekstra fuktighet. Denne har en deilig kremet tekstur og trekker relativt raskt inn i huden uten å virke klissete. Passer alle hudtyper, og egner seg spesielt godt til tørr hud.

The Body Shop Avocado Body Butter kr 209
The Body Shop Avocado Body Butter kr 209 Vis mer

Nok et body butter er høyst relevant denne høsten, og det er «originalen». The Body Shop relanserer nemlig sitt bestselgende produkt som først kom på markedet i 1992. Det skal være det mest bærekraftige og næringsgivende body butteret til nå. Min favoritt er avokado som nå gjør comeback. Trendy, og veldig, veldig digg.

Emma S. purifying mud mask 100ml kr 349
Emma S. purifying mud mask 100ml kr 349 Vis mer

I et hav av sheet masks foretrekker jeg faktisk fortsatt leirmasker. Det er liksom noe ekstra luksuriøst med det – kanskje fordi det gir meg spa-følelsen? Uansett. Denne gir ren, fresh og glødende hud på bare ti minutter. Har du dårlig tid så holder det med fem. Noen ganger er det enkle det beste, og da er denne din beste venn.

Gjenbrukbare bomullspads fra Reused Remade og Exuviance, kr 99
Gjenbrukbare bomullspads fra Reused Remade og Exuviance, kr 99 Vis mer

Gjenbrukbare bomullspads er fremtiden. Det er både praktisk, enkelt og smart – for ikke å snakke om langt mer miljøvennlig og bærekraftig enn tradisjonelle bomullspads. Disse er laget av resirkulerte hotellhåndklær og kan vaskes og brukes om igjen enten det er for å vaske ansiktet, fjerne sminke eller også påføre toner.

Og én vi er spent på:

Aveda sine nye ansiktsserum er fullpakket med botaniske ingredienser. Dette lover jevnere hudtone nærmest umiddelbart etter påføring med synlige resultater etter fire uker. Kommer i butikk i september. (Aveda botanical kinetics instant luminizer 30ml kr 595)
Aveda sine nye ansiktsserum er fullpakket med botaniske ingredienser. Dette lover jevnere hudtone nærmest umiddelbart etter påføring med synlige resultater etter fire uker. Kommer i butikk i september. (Aveda botanical kinetics instant luminizer 30ml kr 595) Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer