Maxikjole

11 superfine maxikjoler til sommeren

Vi har ikke planer om å bruke stort annet!

MAXIKJOLE: Modell Karlie Kloss ser så sommerlig og fresh ut i denne hvite maxikjolen! Foto: Splash News
MAXIKJOLE: Modell Karlie Kloss ser så sommerlig og fresh ut i denne hvite maxikjolen! Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Okei, da, det var ikke helt sant. Det er for mye fint der ute til at man kun kan nøye seg med én maxikjole - selv om vi mener det er et genialt plagg! Akkurat som en jumpsuit, er så å si hele antrekket klart når du tar på deg kjolen. Det eneste du trenger for å gjøre det hele komplett, er et par sko, smykker, en fin veske, og kanskje et par detaljer som et belte eller en jakke for å sette kronen på verket.

Men det er så mange maxikjoler der ute som allerede er nok i seg selv, at det eneste du trenger er et par lekre sko og kanskje noe i ørene. Denne sommeren leter vi etter nettopp disse kjolene. Kjoler vi bare kan slenge på oss og så være klare for både jobb, middag og fest! 

Denne sesongen er blomsterprint superhot (okei, det er vel kanskje det hver sommer?), men akkurat i år bugner det spesielt av kjoler i dette feminine og sommerfine printet. Går du derimot for noe enklere, kanskje en sort variant, er det en flott mulighet til å gjøre det hele litt mer interessant med, for eksempel, noen statement smykker (se våre forslag her)!

Akkurat nå ser vi etter en fargesterk kjole som vil stå godt til brunfarge vi håper blir mer og mer fremtredende snart. I tillegg er det jo bare så deilig med farger! Vi trenger det både når været er på topp, og når det kanskje ikke er helt på vår side. Vi har funnet noen favoritter i bildekollasjen under - ser du noe som passer til deg?

LES OGSÅ: Slik ser du lengre ut i maxikjolen! 
LES OGSÅ: Susanne var overbevist om at hun kun kledde sort - det var selvfølgelig helt feil!
LES OGSÅ: Miley Cyrus i krangel med Dolce & Gabbana

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer