90-tallet:

11 trender fra 90-tallet som gjør et comeback

Er dere klare for Adidas og platåsko?

90-TALLET: Er du klar for å omfavne 90-tallet igjen? De store trendsetterne har allerede lagt sin elsk på stilen. FOTO: NTB Scanpix
90-TALLET: Er du klar for å omfavne 90-tallet igjen? De store trendsetterne har allerede lagt sin elsk på stilen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Trodde du at du var ferdig med 90-tallet, og at tiden med slippers, joggedress og militærbukser var forbi? Da må vi dessverre skuffe deg, for nå er 90-tallet på vei tilbake i motebildet, og det i full fart.

Under moteuka i New York ble de store trendsetterne spottet med flere momenter fra 90-tallet, og vi har laget en liten oversikt over trendelementer du kan regne med å se mer av i året som kommer. (Psst: Har du fått med deg at plaggene dine nå skal være gjennomsiktige?)

1. Adidas-slippers

Det skulle godt gjøres å finne noen som ikke eide et par av disse slippersene på 90-tallet, og nå skulle du nok ønske du ikke kastet de for noen år siden. Slippersene har allerede blitt sett på supermodeller som Gigi Hadid og Suki. Til og med Gucci har hevet seg på den sporty stilen i sin siste motevisning.

2. Store spenner

De siste årene har du nok brukt disse store klypene til å holde håret tørt når du bare skal ta en rask dusj, men på 90-tallet var dette noe av det heteste innenfor hårmote. Se bare på Jennifer Aniston og hennes hårklyper i «Friends», om du skulle være i tvil. Nå har de blitt observert på catwalken under Alexander Wang sin siste visning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer