Boblejakke

12 boblejakker som varmer deg resten av vinteren

Det siste vi vil nå, er å fryse!

HOLD DEG VARM I BOBLEJAKKEN: Ikke bare er den trendy, men den vil også varme deg gjennom vinteren! FOTO: NTB Scanpix
HOLD DEG VARM I BOBLEJAKKEN: Ikke bare er den trendy, men den vil også varme deg gjennom vinteren! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Gigi Hadid (22) har nok en gang blitt spottet iført norsk design. Den populære modellen har nærmere 40 millioner følgere på Instagram, og delte her om dagen et bilde av seg selv i en rosa boblejakke og topp signert Christina Ledang.

Designeren bak det iøynefallende plagget delte selv bilder av Hadid i antrekket, og kunne også meddele at jakken er utsolgt.

LES OGSÅ: Lady Gaga og James Franco gikk for norsk design

Det er ingen tvil om at disse stjernene har stor makt på sosiale medier, men det er ikke sånn at boblejakken nettopp har funnet sin plass i trendbildet. Forrige vinter var det nemlig mange som nok en gang fikk øynene opp for plagget. Boblejakken kom tilbake på samme tidspunkt som flere andre sporty plagg.

- Flere av designerne har den siste tiden latt seg inspirere av den sporty trenden. Direkte streetwear har blitt mer velkommen både på catwalken og i gatemoten. Det er ingen tvil om at det franske motehuset Vetements har hatt en stor innflytelse akkurat der. De har fått moten litt mer ned på jord, og det er kult, har moteprofil Celine Aagaard tidligere sagt til KK.

IFØRT BOBLEJAKKE: Modell Winnie Harlow, Gigi Hadid og nyforlovede Meghan Markle. Foto: Scanpix
IFØRT BOBLEJAKKE: Modell Winnie Harlow, Gigi Hadid og nyforlovede Meghan Markle. Foto: Scanpix Vis mer

I tillegg til at jakken gir et kult uttrykk, er den også varm. Og det er jo det som er viktig akkurat i disse dager - nettopp det å holde varmen. Derfor har vi funnet frem 12 boblejakker du kan ta med deg gjennom resten av vinteren.

LES OGSÅ: 5 stylingtriks du kan lære av disse norske motebloggerne

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer