Undertøy:

12 fantastiske bh-er til under 550 kroner

Passer perfekt til årets festsesong!

NY BH? Vi har funnet noen superlekre varianter til deg. Foto. Scanpix
NY BH? Vi har funnet noen superlekre varianter til deg. Foto. Scanpix Vis mer
Publisert

8. november ble den storslåtte undertøysvisningen til Victoria's Secret spilt inn i New York. Hele 60 jenter hadde blitt plukket ut til å delta på visningen, men bare en av dem fikk «æren» av å bære bh-en ved navn «Fantasy Bra».

Hvert år lages det en helt spesiell bh til visningen som er verdt over én million dollar. Det tilsvarer 8,5 millioner norske kroner. I år var det svenske Elsa Hosk (30) som fikk bære den glitrende bh-en.

En bh til nesten ni millioner kroner har vi ikke råd til. Finnes det noen som bruker så mye penger på undertøy, mon tro? Selv om vi ikke har millioner å bruke på en ny bh, betyr ikke det at det ikke finnes noen superlekre alternativer der ute.

Nå som vi nærmer oss en festlig sesong, kan det jo være en idé å oppdatere undertøysskuffen litt! Du vet, med rett styling og rett bh kan den fint bli mer synlig i julebordsantrekket ditt.

LES OGSÅ: Photoshop på stift og unikt samarbeid! Her er ukas skjønne nyheter

Foto: Scanpix

Vi har latt oss inspirere av den norske bloggeren Darja Barannik sin måte å bruke en trekant-bh på. Disse bh-ene har ofte lekre detaljer på seg som blonder og paljetter. Derfor passer de også utmerket til gjennomsiktige overdeler eller topper med utringning. Barannik bruker også bh-en sin under en blazer og kombinerer den med en bukse med høyt liv. Se de fine antrekkene over.

Da gjenstår det bare å finne DIN «Fantasty Bra» - som ikke tømmer bankkontoen din! Derfor har vi funnet noen kjempefine alternativer og ingen av bh-ene du finner koster over 550 kroner.

LES OGSÅ: 36 plagg og tilbehør til under 300 kroner

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer