Dakota Johnson:

12 grunner til at Dakota Johnson er dronningen av den røde løperen

Vi blir aldri lei stilen hennes!

DAKOTA JOHNSON: Fifty Shades-stjernen er på turné for å promotere sin nye film - og hun stråler! FOTO: NTB Scanpix
DAKOTA JOHNSON: Fifty Shades-stjernen er på turné for å promotere sin nye film - og hun stråler! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I februar er Dakota Johnson (28) og Jamie Dornan (35) tilbake på kinolerretet med den tredje filmen i «Fifty Shades»-serien. Til tross for at de ikke har fått de beste anmeldelsene, blir de sett av millioner av mennesker og det er stor ståhei rundt filmene, som siden 2015 har blitt sluppet én gang i året.

I disse dager reiser skuespillerne verden rundt på turné for å promotere «Fifty Shades Freed» (som vi nylig fikk se en aldri så liten smakebit fra!). Og i den anledning blir den røde løperen rullet ut i titalls storbyer. Dette betyr også at kjendisene må ta på seg finstasen - noe som har vist seg å ikke være noe problem for Dakota Johnson.

Til tross for hennes unge alder, har skuespilleren raskt blitt blant våre favoritter - både på lerretet og på den røde løperen. Hun imponerer oss gang på gang, men denne gangen må vi trekke fram de mange grunnene til at hun er blitt dronningen av den røde løperen.

LES OGSÅ: Magasinet Grazia retusjerte bort håret til Lupita Nyong'o. Påstår de ikke hadde noe med det å gjøre

I bildekarusellen over ser du 12 av hennes beste antrekk fra den røde løperen. Vi kunne nok ha lagt til langt flere bilder, men dette lille utvalget er nok til å vise at Johnson virkelig vet hva hun holder på med. Her finner du alt fra de enklere kjolene til de mer vågale. Noe vi elsker!

Kjendiser får ofte kritikk fordi de velger kjoler som for mange er litt for «interessante». Men akkurat Dakota Johnson klarer å bære de mer spesielle kreasjonene og virkelig vise frem hvor fantastiske flotte de - og hun - er. Det er kanskje derfor ikke så rart at Gucci og deres designer, Alessandro Michele, valgte henne som en av merkets frontfigurer.

Det er derfor sjelden du ser Johnson på den røde løperen i noe annet enn Gucci. Ikke at det er feil. Motehuset har hatt et par svært gode år og presentert plagg og tilbehør som virkelig har tatt helt av blant både kjendiser og oss her til lands. Designer Michele var faktisk Dakota Johnsons date på met-gallaen i fjor - og ja, hun så helt nydelig ut! Se bilde lengre opp i saken.

Terningkast 6, Dakota!

LES OGSÅ: Den ene er fra Gucci, den andre er fra Zara. Ser du forskjell?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer