Statementkåpe

12 kåper med det lille ekstra

Statementkåpen er perfekt til å sprite opp den minimalistiske, skandinaviske stilen.

STATEMENTKÅPE: En fargerik jakke er alt som skal til for å gi antrekket det lille ekstra! Foto: Abaca
STATEMENTKÅPE: En fargerik jakke er alt som skal til for å gi antrekket det lille ekstra! Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om et par uker drar jeg til København for moteuken der, og jeg gleder meg helt vilt mye! Å få titte på nye kolleksjoner, og da spesielt høst som står for tur nå, er alltid så inspirerende og gøy. I tillegg er København en helt fantastisk by, så dette blir jo bare bra. Men som alltid kommer jeg bort i samme problem: «Jeg har ingenting å ha på meg!».

Nei, da, klesskapet mitt står der på ingen måte tomt, men du har sikkert vært der selv. Hele tiden skulle jeg ønske at jeg hadde noe nytt, men man kan ikke kjøpe en helt ny garderobe hver gang man føler for det. Akkurat nå ønsker jeg å sprite opp mine ellers minimalistiske antrekk med noe kult, men hva?

LES OGSÅ: Designeren bak Line Of Oslo donerer klær for millioner til UngNorge

Statementkåpen

Jeg skulle ønsker jeg var en kunstner i å mikse og matche forskjellige mønster, farger og det som er, men greia er at jeg holder det forholdsvis enkelt når det kommer til hvordan jeg kler meg. Et par sorte jeans, noen kule sko og smykker, og en genser i et deilig materiale er noe jeg sverger til hver eneste vinter, og sånn kommer det mest sannsynligvis til å være neste år også. 

Vi som bor i kalde Norge trenger en skikkelig god kåpe... eller fem. (Psst: Slik velger du riktig kåpe til din figur) Og jeg har funnet ut av at noe jeg må ha i klesskapet, som ikke gjør at jeg må fylle det opp med hundre forskjellige topper og t-skjorter, er en statementkåpe. En statementkåpe er en jakke som gjør litt ut av seg - rett og slett skiller deg litt ut. En slik kåpe vil tilføre ditt og mitt antrekk det lille ekstra, og det er akkurat det jeg trenger nå!

Se gjerne etter en kåpe i en sterk farge eller en med kule detaljer som fuskepels på ermene eller andre detaljer. Jakker som kommer i et kult mønster er også et supert kjøp! Akkurat nå sikler jeg etter en helt fantastisk kåpe fra Acne Studios - du ser den i bildekollasjen rett under sammen med 11 andre fine statementkåper som er perfekte denne sesongen!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer