SKJØRT: Deilige, luftige sommerskjørt er det vi er ute etter nå! Foto: Abaca
SKJØRT: Deilige, luftige sommerskjørt er det vi er ute etter nå! Foto: Abaca Vis mer

Sommerskjørt

12 luftige sommerskjørt

Perfekt til både hverdag og fest!

Publisert

Du har sikkert lagt merke til salget som er i butikkene nå? Nå er nemlig tiden for å sikre seg noen skikkelig gode skatter - eller til noen du er glad i. Selv om vi stadig er på utkikk etter nye, spennende produkter, er det alltids noen plagg som alltid vil ha en fast plass i klesskapet vårt.

Denne sesongen har det vært så populært med omslagskjoler, skjørt- og topper. Dette er plagg som du rett og slett bare knyter på deg, og de gir en superfin og flatterende form! I tillegg er det så feminint! Spesielt når du legger til et av sommerens hotteste print; blomsterprintet. 

Akkurat nå ser vi etter skjørt, gjerne omslagsskjørt, som fint kan brukes på jobb, til en lunsj med venninner, eller til en fest på kvelden. Ofte er det bare et skobytte som skal til! Vi har funnet noen av våre favoritter akkurat nå, og de finner du i kollasjen under. Går du fort mini, midi eller maxi?

LES OGSÅ: 11 superfine maxikjoler til sommeren
LES OGSÅ: Denne dama er 53 år og en av Skandinavias hotteste modeller
LES OGSÅ: Bella Hadid viser deg hvordan du bruker denim på denim denne sesongen

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer