Sommerskjørt

12 luftige sommerskjørt

Perfekt til både hverdag og fest!

SKJØRT: Deilige, luftige sommerskjørt er det vi er ute etter nå! Foto: Abaca
SKJØRT: Deilige, luftige sommerskjørt er det vi er ute etter nå! Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har sikkert lagt merke til salget som er i butikkene nå? Nå er nemlig tiden for å sikre seg noen skikkelig gode skatter - eller til noen du er glad i. Selv om vi stadig er på utkikk etter nye, spennende produkter, er det alltids noen plagg som alltid vil ha en fast plass i klesskapet vårt.

Denne sesongen har det vært så populært med omslagskjoler, skjørt- og topper. Dette er plagg som du rett og slett bare knyter på deg, og de gir en superfin og flatterende form! I tillegg er det så feminint! Spesielt når du legger til et av sommerens hotteste print; blomsterprintet. 

Akkurat nå ser vi etter skjørt, gjerne omslagsskjørt, som fint kan brukes på jobb, til en lunsj med venninner, eller til en fest på kvelden. Ofte er det bare et skobytte som skal til! Vi har funnet noen av våre favoritter akkurat nå, og de finner du i kollasjen under. Går du fort mini, midi eller maxi?

LES OGSÅ: 11 superfine maxikjoler til sommerenLES OGSÅ: Denne dama er 53 år og en av Skandinavias hotteste modellerLES OGSÅ: Bella Hadid viser deg hvordan du bruker denim på denim denne sesongen

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer