Mote:

12 perfekte hverdagsvesker til høstsesongen

Går du for en shopper-variant eller bøtteveske?

HØSTENS VESKER: Vi har samlet sammen noen av våre favoritter for denne sesongen. Foto: Fra Isabel Marant AW18 - NTB Scanpix
HØSTENS VESKER: Vi har samlet sammen noen av våre favoritter for denne sesongen. Foto: Fra Isabel Marant AW18 - NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Når det kommer til årets vesketrender, har sommeren vist oss noen søte, små varianter. I en god stund nå har vi sett at rumpetasken har vært svært populær, men mot slutten av sommeren så vi flere moteprofiler med håndvesker i en microvariant!

For sommeren 2019 kan det se ut til at denne trenden kommer til å fortsette. Det mener i hvert fall den franske designeren Jacquemus. Da han presenterte sin nyeste kolleksjon under moteuken i Paris, bar flere av modellene bittesmå vesker til antrekkene.

LES OGSÅ: Bli ny: Se så flott Elin ble med røde lepper!

Jacquemus SS19 Foto: Scanpix

Disse veskene gjør seg utrolig godt til sommerlige antrekk. Det er på denne tiden av året man ikke ønsker å kle seg så «tungt». Men nå er høsten her og vi er klare for å kle oss i deilige høstkåper, lekre dressbukser og med en skikkelig fin hverdagsveske som kronen på verket.

Og denne vesken kan gjerne være av det større slaget. En veske som er perfekt å ta med på jobb, men også ut på middag senere den kvelden. Som alltid er det noen trender som får fortsette å leve hver høst. Deriblant den store shopper-varianten og bøttevesken.

Designere som Fendi, Chanel og Isabel Marant stylet modellene sine med store vesker til deres høstkolleksjoner for 2018. Under kan du blant annet se hvordan Fendi har skapt en lekker og leken jobbstil med en ganske så kontorvennlig kjole med rosa cowboyboots og en veske med mønster til.

Fendi AW18. Foto: Scanpix
Fendi AW18. Foto: Scanpix Vis mer
Chanel AW18. Foto: Scanpix
Chanel AW18. Foto: Scanpix Vis mer

Nå mangler vi bare å finne vesken som passer perfekt til deg og din stil! Blir det en veske med et lekkert print som gjør litt mer ut av seg? En klassiker i svart eller brunt? Eller vesken med lekre detaljer som setter prikken over i-en?

LES OGSÅ: Moschino beskyldes for å ha stjålet ideen til norsk designer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer