Salg

12 salgskupp du ikke kan gå glipp av!

Givenchy-clutch på på 30 prosent? Yes, please!

SALG: Det er et superbra salg både på nett og i butikk i disse dager og vi har funnet godbitene til deg!  Foto: Rex Features
SALG: Det er et superbra salg både på nett og i butikk i disse dager og vi har funnet godbitene til deg! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da er det bare å gjøre seg klar for nok et salg! Butikkene begynner å rydde for å gjøre klar til vår- og sommervarer og innimellom disse varene kan du finne noen skikkelig godbiter! Det har nemlig vi gjort, og vi vil gjerne dele dem med deg.

Vi snakker en superfresh Givenchy clutch på 30 prosent, en Karen Millen-kjole til nærmest halv pris, og årets perfekte solbrillepar fra Isabel Marant med en rabatt på 50 prosent! Sjekk ut alt det fantastiske vi har funnet i bildekarusellen under. Men husk! Her lønner det seg å være kjapp, disse tilbudene varer ikke evig - og du er nok ikke den eneste som vil ha dem.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer