Antrekk i vinter:

12 vinterantrekk du kan la deg inspirere av

Kreativiteten er ikke alltid på topp når klokka er 08.00 og det er bekmørkt ute!

LA DEG INSPIRERE: Vi har funnet noen kjempekule vinterantrekk du kan teste ut iløpet av de kalde månedene. Foto: Scanpix
LA DEG INSPIRERE: Vi har funnet noen kjempekule vinterantrekk du kan teste ut iløpet av de kalde månedene. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange synes det kan være en utfordring å kle seg både trendy og kult på vinteren. Spesielt her til lands! For det som først og fremst bør stå i fokus, er å holde seg god og varmen gjennom hele dagen. Derfor er det alfa omega å bygge opp antrekket med behagelig ullundertøy, og deretter style seg fram til det ultimate vinterantrekket!

Og det finnes mange måter man kan gjøre det på. Vi henter alltid inspirasjon fra moteukene, men nødvendigvis ikke alltid på catwalken. For du finner nemlig så mange kule antrekk på gaten. Antrekk som vi gjerne ønsker å kopiere.

LES OGSÅ: Her er julegaven til hun som trenger å bytte sminkekoster

La jakken stå i fokus

En statementkåpe er i våre øyne det perfekte vinterkjøpet! For det blir jo fort sånn at det er jakken din som tar opp store deler av antrekket ditt i løpet av disse kalde månedene. Da er det kult å skille seg litt ut fra mengden. Det kan være i form av et kult mønster, noen spreke farger, iøynefallende detaljer, eller at snittet på jakken er mer spesiell enn andre.

Kåpen du ser under har hverken et sterkt mønster eller en altfor sterk farge, men den er stor i passformen og er kneppet på en måte som gjør at kåpen får et helt nytt uttrykk.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Gå for lag på lag

En god, gammel klassiker! Når det er så kaldt som det er nå, er det bare en ting å gjøre: kle på seg. Og det gjør vi med glede! For å kle seg i lag på lag med klær er en kjempekul trend vi tar i bruk år etter år. Her er det bare å være kreativ!

Under kan du se hvordan denne kule dama har brukt en bukse, et skjørt, en genser, en jakke og en trenchkåpe i et og samme antrekk! Det hele kommer til å bli enda varmere om du bytter ut kåpen med noe tykkere og mer Norge-vennlig. Se noen av våre kåpefavoritter her.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Lange kjoler

Vi har gått til innkjøp av et par lange kjoler dette halvåret. Det som er så bra med dem er at du fint kan bruke de til alle årstider. Alt handler om hvordan du styler kjolen! I disse dager bruker vi den sammen med en strømpebukse i merinoull, et par lårhøye støvletter og en deilig og varm kåpe over.

I karusellen under kan du også se hvordan du kan ta i bruk skjørt denne vinteren. Nederst i saken finner du også flere kule vinterantrekk du kan la deg inspirere av!

LES OGSÅ: 24 fantastiske kjoler til festsesongen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer