Blomstrete

13 blomsterplagg som frisker opp garderoben på 1-2-3

Så sommerlig og fint!

BLOMSTRETE PLAGG: En kjole som denne er gull å ha i klesskapet i sommer! Passer perfekt til alle mulige begivenheter. I bildekarusellen nederst i saken finner du et stort utvalg av blomstrete plagg og tilbehør. Foto: Abaca
BLOMSTRETE PLAGG: En kjole som denne er gull å ha i klesskapet i sommer! Passer perfekt til alle mulige begivenheter. I bildekarusellen nederst i saken finner du et stort utvalg av blomstrete plagg og tilbehør. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren er en perfekt tid til å fornye garderoben med plagg som passer nettopp til denne sesongen. Det betyr selvfølgelig ikke at man KUN kan bruke blomstrete plagg på sommerstid, men det er jo en grunn til at butikkene er stappfulle av blomstrete plagg nå - det er jo så fint! 

Derfor har vi funnet fram noen av de fineste blomsterplaggene som er å finne i butikk og på nett nå. Å ha en fargerik kjole hengende i skapet er gull i sommer. Den kan du bruke både på jobb og til fest. Ønsker du en liten mer nedtonet stil, kan du kombinere en blomstrete topp med en nøytral underdel - og motsatt! Her er det mange muligheter. Sjekk ut alle plaggene i bildekarusellen under!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer