Stilikon:

13 ganger Sarah Jessica Parker rocket den røde løperen

Stilikonet har mildt sagt stjålet showet på den røde løperen mer enn én gang.

STILIKON: Sarah Jessica Parker strålte på And Just Like That-premieren - som så mange ganger tidligere. Foto: Gregory Pace/NTB.
STILIKON: Sarah Jessica Parker strålte på And Just Like That-premieren - som så mange ganger tidligere. Foto: Gregory Pace/NTB. Vis mer
Publisert

I forbindelse med seriepremieren på den etterlengtede og mye omtalte Sex & the City-oppfølgeren And Just Like That, viste Sarah Jessica Parker seg på den røde løperen for første gang på lenge.

Parker troppet opp i grå ballkjole med matchende cape fra Oscar de la Renta, akkurat riktig mengde glitter og glam, poppende pumps - og noe fantastisk rosa tyll stikkende ut av en stor splitt i skjørtet. Et aldri så lite nikk til Carrie Bradshaws ikoniske tyll-looks?

Trollbundet av den flotte looken var det i alle fall ikke bare vi som ble! Derfor kunne vi ikke annet enn å ta et aldri så lite dypdykk i arkivene, og gir deg herved sjansen til gledelig gjensyn med noen av hennes beste looks. Det er uansett ikke feil å hente litt antrekksinspirasjon til høytiden vi har foran oss fra stilikonet Parker, er det vel?

Fotsid drøm

En gang i 2011 møtte Parker opp på Costume Institute Gala Benefit i New York iført denne fotside, strassbelagte drømmen av en kjole. Wow til både figur og snitt - matchet med det som tross alt er hennes signatur-sminke opp gjennom årene: smokey eyes.

FOTSID: Lang glamour på Sarah Jessica Parker. Foto: John Angelillo/NTB
FOTSID: Lang glamour på Sarah Jessica Parker. Foto: John Angelillo/NTB Vis mer

Pop of pink - og ulike sko

Parker var mildt sagt en show stopper på Ballet Fashion Gala i New York i 2019. Kjolen fra Zac Posen var mye med sine voluminøse ermer og skjørt samt dristige brystparti - men Parker avbalanserte det med stram topp, minimalt med smykker og sandalhæler. Som forresten var av ulik farge, trendsetter som hun er.

KNALL: Umulig å ikke legge merke til i poppende rosa. Foto: John Angelillo/NTB
KNALL: Umulig å ikke legge merke til i poppende rosa. Foto: John Angelillo/NTB Vis mer

Skimmer og plissé

Da Sarah Jessica Parker snurret rundt i denne på Costume Institute Gala Benefit i 2010, var det ganske så wow. En enkel look, med det lille ekstra i form av stor, matchende blomst i håret.

SKIMMER: Nydelig, skimrende kjole fra antrekk i 2010. Foto: Marion Curtis/NTB
SKIMMER: Nydelig, skimrende kjole fra antrekk i 2010. Foto: Marion Curtis/NTB Vis mer

Glamour i sort og hvitt

Overdådig, men likevel en kjole som skriker klassisk glamour. Vi elsker silkehanskene! Og en av flere Parker-antrekk signert Oscar de la Renta. Her fra nok en Costume Institute Gala, i 2014.

GLAM: Sort og hvit look, signert Oscar de la Renta. Foto: Erik Pendzich/NTB
GLAM: Sort og hvit look, signert Oscar de la Renta. Foto: Erik Pendzich/NTB Vis mer

Lady in red

I dette antrekket fra 2018 stjeler kanskje selve kjolen mye av oppmerksomheten, men looken har også noen uforglemmelige detaljer! Sort mesh på både armer og i åpen rygg, voluminøse puff-skuldre og vide ermer fra håndleddet og ut. Chic!

DETALJER: Denne looken får oppmerksomhet for både fresh farge og kule detaljer. Foto: Erik Pendzich/NTB
DETALJER: Denne looken får oppmerksomhet for både fresh farge og kule detaljer. Foto: Erik Pendzich/NTB Vis mer

Biker chick, men pyntet

Denne looken er noe for seg selv. Rå og feminin, casual men pyntet. Ekte biker chick-stemning - men gjør det pyntet med silkehansker og et par pumps. Nok en Oscar de la Renta look, forresten!

BIKER: I 2012 kjørte Parker en biker chic-inspirert look. Foto: NTB
BIKER: I 2012 kjørte Parker en biker chic-inspirert look. Foto: NTB Vis mer

Blondedrøm

Parker på vår-galla i blondekjole med strass i 2011. Hvor magisk? Legg også merke til hvordan hun bryter opp den romantiske looken med en crossbody-veske.

VÅR-GALLA: Denne kjolen er en blondedrøm. Foto: Charles Sykes/NTB
VÅR-GALLA: Denne kjolen er en blondedrøm. Foto: Charles Sykes/NTB Vis mer

Uforglemmelig

The Met-gala har lang tradisjon for å bringe med seg de mest fantastiske antrekk - og Sarah Jessica Parker har stått for flere imponerende looks på de kjente trappene. Denne kongelige looken fra Dolce & Gabbana til Met i 2018 glemmer i alle fall ikke vi.

SOM KONGELIG: Denne kjolen er vanskelig å glemme! Foto: Charles Sykes/Getty
SOM KONGELIG: Denne kjolen er vanskelig å glemme! Foto: Charles Sykes/Getty Vis mer

All-black

Parker har definitivt gått for en del fargesprakende antrekk opp gjennom årene, men hun har ikke holdt seg unna noen solide, helsorte antrekk. Vi digger at det er både glitter, frynser og netting på gang i dette antrekket! Den fantastiske vesken fortjener også nok oppmerksomhet.

HELSORT: Parker i uslåelig helsort i 2017. Foto: Erik Pendzich/NTB.
HELSORT: Parker i uslåelig helsort i 2017. Foto: Erik Pendzich/NTB. Vis mer

Hakket mer avslappet

Denne looken fra 2016 imponerer med sin perfekte balanse mellom avslappet og chic. Det veies opp for løse knebukser med tyll-detaljer, prangende smykke, sminke med høy partyfaktor - og sko vi sikler etter.

AVSLAPPET: En mer tilbakelent look på the Met Gala i 2016. Foto: Jackson Lee/NTB
AVSLAPPET: En mer tilbakelent look på the Met Gala i 2016. Foto: Jackson Lee/NTB Vis mer

Matchy, matchy

Med denne looken går Parker all-in med stripene. Et skikkelig statement, hvor til og med vesken matcher. De sorte kragene på blazeren tas igjen i noen heite pumps. Dette er vi helt med på!

STRIPER: Full stripelook i et herlig mote-statement. Foto: NTB
STRIPER: Full stripelook i et herlig mote-statement. Foto: NTB Vis mer

Fin i formen

Fasongen på denne kjolen er to die for. Vi synes det er gøy hvordan hun toner ned en lang kjole av typen gala med en mer avslappet jakke, løse krøller og en leken veske. Den samme type balansen Carrie Bradshaw pleier å sverge til!

FASONG: Parker i en superflatterende kjole og avslappet tilbehør i 2007. Foto: Erik Pendzich/NTB
FASONG: Parker i en superflatterende kjole og avslappet tilbehør i 2007. Foto: Erik Pendzich/NTB Vis mer

Ekte Hollywood

Sist, men ikke minst: Parker i en utrolig glamorøs, figurnær kjole. Ekte Hollywood-glam! Denne dør vi etter å dra på nyttårsfest i. Stylingen av to ulike perlesmykker i tillegg til paljetter er en kreativ og iøyenfallende touch - litt Carrie. Og apropos, vi synes faktisk man kan si at denne kjolen gir assosiasjoner til Carries ikoniske The Naked Dress, eller hva?

HOLLYWOOD: Sarah Jessica Parker så fantastisk ut på ekte Hollywood-glam-vis i denne Halston Heritage-kjolen i 2010. Foto: Henry Lamb/NTB
HOLLYWOOD: Sarah Jessica Parker så fantastisk ut på ekte Hollywood-glam-vis i denne Halston Heritage-kjolen i 2010. Foto: Henry Lamb/NTB Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer