Stilikon:

13 ganger Sarah Jessica Parker rocket den røde løperen

Stilikonet har mildt sagt stjålet showet på den røde løperen mer enn én gang.

STILIKON: Sarah Jessica Parker strålte på And Just Like That-premieren - som så mange ganger tidligere. Foto: Gregory Pace/NTB.
STILIKON: Sarah Jessica Parker strålte på And Just Like That-premieren - som så mange ganger tidligere. Foto: Gregory Pace/NTB. Vis mer
Publisert

I forbindelse med seriepremieren på den etterlengtede og mye omtalte Sex & the City-oppfølgeren And Just Like That, viste Sarah Jessica Parker seg på den røde løperen for første gang på lenge.

Parker troppet opp i grå ballkjole med matchende cape fra Oscar de la Renta, akkurat riktig mengde glitter og glam, poppende pumps - og noe fantastisk rosa tyll stikkende ut av en stor splitt i skjørtet. Et aldri så lite nikk til Carrie Bradshaws ikoniske tyll-looks?

Trollbundet av den flotte looken var det i alle fall ikke bare vi som ble! Derfor kunne vi ikke annet enn å ta et aldri så lite dypdykk i arkivene, og gir deg herved sjansen til gledelig gjensyn med noen av hennes beste looks. Det er uansett ikke feil å hente litt antrekksinspirasjon til høytiden vi har foran oss fra stilikonet Parker, er det vel?

Fotsid drøm

En gang i 2011 møtte Parker opp på Costume Institute Gala Benefit i New York iført denne fotside, strassbelagte drømmen av en kjole. Wow til både figur og snitt - matchet med det som tross alt er hennes signatur-sminke opp gjennom årene: smokey eyes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer