Jumpsuit

13 jumpsuits til helgens festligheter

Vi elsker plagget som er et helt antrekk i seg selv!

STILTIPS: En sexy jumpsuit er alt som skal til før festantrekket er i boks. Foto: Xposure
STILTIPS: En sexy jumpsuit er alt som skal til før festantrekket er i boks. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det som er så fantastisk med en jumpsuit er at den i seg selv er et helt antrekk, og enkelt kan gjøres veldig pyntet, men samtidig funke utrolig godt til hverdags. Noen jumpsuits er selvfølgelig allerede litt mer pyntet fra før, men med et par sneakers kan du fint tilføre antrekket en kul balanse. 

Til helgen har vi planer om å finne den perfekte jumpsuit-en. Akkurat hvordan vi vil den skal se ut, har vi ikke funnet ut enda - for det er så utrolig mange kule der ute! Vil jeg ha uten ermer eller med ermer? Ensfarget eller i mønster? Enkel og klassisk eller kjøre på med detaljer og farger? Valgene er altså utrolig mange, men i kollasjen lengre ned kan du finne 13 favoritter som er ute i nettbutikkene nå.

Akkurat nå ser vi etter dem som er forholdsvis nøytrale, men som skiller seg ut med noen kule detaljer. Det kan være i form av utskjæringer, hvordan selve jumpsuit-en er sydd, materiale eller farge. Det som også er digg er at du slipper å fryse ettersom plagget både har ermer og bein. Til sommeren kan du finne deg en kortere variant.

Jumpsuit-en er det perfekte plagget! Et absolutt «must» i garderoben. Les mer om det fantastiske plagget her og finn ut hvordan du finner jumpsuit-en som er perfekt for deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer