Norsk design

13 norske smykkemerker som er verdt å sjekke ut

Finner du en ny favoritt?

NORSK DESIGN: Sjekk ut hvilke smykker du absolutt bør ta en titt på nå. Foto: Pearl Octopussy
NORSK DESIGN: Sjekk ut hvilke smykker du absolutt bør ta en titt på nå. Foto: Pearl Octopussy Vis mer
Publisert

Hvert år på denne tiden skriver vi saker om den kommende festsesongen. Julebord og hyggelig sammenkomster etterfulgt av jul og nyttår er blant det vi gleder oss mest til, og dermed står alt fra store, glitrende øredobber til mer neddempede halssmykker høyt på ønskelista.

Og selv om årets festsesong blir litt annerledes, betyr ikke det at vi ikke kan pynte oss med vakre smykker! Smykker kan løfte et antrekk på et blunk - både til hverdag og til fest.

Du kan bruke et par store, iøynefallende øredobber sammen med en deilig strikkegenser, eller sette sammen noen enkle kjettingarmbånd med en paljettkjole. Her er det bare å bruke fantasien!

Heldigvis har vi så mange fantastiske designere her til lands, og blant dem finner vi en rekke smykkedesignere. Les om noen av dem her:

Goldmine

Du husker kanskje de store, fargerike kjedene fra Goldmine som tok hele Norge med storm for noen år siden? Det er en stund siden vi har sett noe fra designer Line Cartridge Lislerud, men nå er hun tilbake for fullt!

I 2019 ble hun kontaktet av den anerkjente nettbutikken Revolve, og nå fører de Goldmine i sin nettbutikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer