Høstsko:

13 par sko som står høyt på vår ønskeliste

Disse passer perfekt til senhøsten!

SKO TIL HØSTEN: Vi har funnet noen kjempefine varianter! Foto: Scanpix
SKO TIL HØSTEN: Vi har funnet noen kjempefine varianter! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Da jeg skulle ta på meg sko i dag tidlig, innså jeg en stor mangel på november-sko. Du vet, den skoen som befinner seg et sted mellom tung vintersko og tidlig høstsko. I gangen min sto sommerlige sneakers og sko som absolutt ikke gjør noen nytte når gradestokken nærmer seg minusgrader.

Ganske så raskt forsto jeg at jeg trenger noen skikkelig gode «senhøstsko» som er litt høyere i skaftet enn de lave variantene som står på min skohylle. En liten hæl på skoen er heller ikke feil, men dersom jeg skal tenke litt langsiktig, så er en høy, tynn hæl ikke det beste på glatt vinterføre.

Samtidig laver det ikke rundt oss i skrivende stund - hvert fall ikke her i Oslo - så de tjukkeste vinterskoene er ikke nødvendig helt ennå. Ja, det er mye frem og tilbake, men til slutt finner man skoene som passer helt utmerket til denne tiden av året.

Under finner du noen av skoene som kan passe under disse kriteriene. Noen er tilfører antrekket masse farge og liv, mens andre setter prikken over i-en på en mer elegant look.

LES OGSÅ: Motehusene som (endelig) sier nei til pels

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer