Tropiske Vibber

13 plagg med tropiske vibber

Mer sommerlig enn dette får du det ikke!

 Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I skrivende stund skriker det ikke akkurat sommer og sol når jeg kikker ut av kontorvinduet. Jeg håper når du leser dette at det har forandret seg. Noen i redaksjonen sa i dag: «snart er sommeren over, dere», og det fikk meg til å innse hvor fort tida går. Om ikke mange ukene begynner høstklærne å ankomme butikkene, og selv om jeg er ganske så glad i den sesongen, er jeg ikke helt klar for å si farvel til sommeren.

Derfor måtte jeg finne frem de mest sommerlige plaggene av dem alle. Hva sier vel mer sommer, sol og ferie enn plagg i tropiske vibber? Så selv om været ute er grått og trist til tider, skal jeg troppe opp på kontoret i kledd et par denimshorts, sneakers og en skjorte med tropisk print. Til helgen slår jeg nok til med samme mønster også, men bare på en kjole!

Å ta i bruk tropiske innslag i antrekkene sine betyr nødvendigvis ikke at det må være trykket en svær palme over hele kjolen din, men det kan være alt fra spreke farger til mønster som minner deg om late dager ved stranden i sydligere strøk. Akkurat nå leter vi etter en tropiske kimono vi kan bruke til både t-skjorte og jeans, men også alene som en kjole. Sjekk ut denne saken for mer inspirasjon! 

LES OGSÅ: Disse luftige skjørtene kan du bo i hele sommeren
LES OGSÅ: Åtte mulige årsaker til at du mister hår
LES OGSÅ: 20 plagg fra salget vi har lyst på NÅ

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer