Skjønnhet

13 skjønnhetsprodukter vi har testet og kan gå god for

Vi har testet månedens nyheter så du slipper.

Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer
Publisert

Hver eneste måned kommer det en hel haug med nye skjønnhetsprodukter på markedet. Det er en jungel der ute, og det er ikke alltid like lett å holde tunga rett i munnen. Derfor har vi testet for deg slik at du slipper. Her er månedens beste skjønnhetsprodukter:

13 skjønnhetsprodukter vi har testet og kan gå god for
Revitalizing Supreme + Cell Power Eye Balm (kr 675) og Youth Power Creme
Revitalizing Supreme + Cell Power Eye Balm (kr 675) og Youth Power Creme Vis mer

En av vårens kanskje mest spennende lanseringer. Disse skal være et resultat av «det siste innen antialdringsteknologi», og selv om det alltid føles overveldende å lese produsentenes lovnader, skal disse i bunn og grunn hjelpe huden å føles fastere og se mer løftet ut. Og det høres jo ikke dumt ut.

Jeg har ikke testet disse lenge nok til å stille meg bak de største lovnadene enda, men jeg kan si at jeg liker teksturen; Den trekker raskt inn og gir masse fukt. Huden min fremstår som fastere – bare etter kort tid.

Du trenger ikke kjøpe «hele pakka», men prøv klassikeren Advanced Night Repair Serum sammen med nye Revitalizing Supreme + Youth Power Creme.

RMS Beauty Eyelights Cream Eye Shadow (kr 320).
RMS Beauty Eyelights Cream Eye Shadow (kr 320). Vis mer

Jeg foretrekker ofte kremøyenskygger fremfor mer tradisjonelle pressede varianter. De er lettere å påføre, og du unngår at de drysser. Denne er laget på grønn te og naturlige peptidquinoaekstrakt (puh...) som gir fukt og næring. Den er rik pigmentert, og striper ikke slik mange andre kremøyenskygger gjør. Bygg den opp for maks effekt, og bruk den gjenbrukbare «nøkkelen» som følger med for å tømme tuben. Smart og bærekraftig!

Glow-Peeloff, Radiance face exfoliating mask (kr 549, Matis).
Glow-Peeloff, Radiance face exfoliating mask (kr 549, Matis). Vis mer

Multiprodukter er som musikk i mine ører. Denne dobbeltvirkende masken både peeler og pleier huden, og gir meg glød. Kan brukes én til to ganger i uken eller etter behov. Funker også som en slags Askepott-maske, men trenger 25 minutter for å tørke før du «skreller av» masken.

Cosmica Face Glow Booster (kr 229).
Cosmica Face Glow Booster (kr 229). Vis mer

Alle snakker om C-vitamin for tiden. Det er det god grunn til. C-vitamin er en effektiv antioksidant som beskytter huden mot fri radikaler. Denne skal også være skånsom selv mot sensitiv hud – som min. Et rimelig serum som gir glød ganske umiddelbart, med hyaluronsyre som fukter huden.

BareMinerals Ageless Phyto-Retinol Lip Mask (kr 439).
BareMinerals Ageless Phyto-Retinol Lip Mask (kr 439). Vis mer

Joda, prisen er nokså stiv for en leppemaske, men likevel ikke. Du må gjerne lage den selv hjemme med sukker og olivenolje, men det blir aldri det samme. Denne inneholder Phyto-Retinol som er et plantebasert retinolalternativ som visstnok skal være like effektivt som the real deal, bare mer skånsomt for leppene. Tilfører fuktighet, glatter ut fine linjer og etterlater leppene myke. Pluss for vegansk formel.

Melrose Place Body Crème (kr 380, 250g) og Body Cleanser (kr 290, 300ml, begge fra Ouai).
Melrose Place Body Crème (kr 380, 250g) og Body Cleanser (kr 290, 300ml, begge fra Ouai). Vis mer

Dynamisk duo fra mitt nye favorittmerke. Dusjsåpe og kroppskrem som begge dufter av frisk rose – som forøvrig trender i skjønnhetsverdenen akkurat nå – men også bergamott, kjærlighetsfrukt, sedertre og hvit musk.

Fresh Nude Foundation kr 329, The Body Shop.
Fresh Nude Foundation kr 329, The Body Shop. Vis mer

Denne foundationen fra The Body Shop kommer i hele 40 ulike farger. Den har medium dekkevne uten å føles kakete, og sitter godt hele dagen. 95 prosent av ingrediensene er av naturlig opprinnelse, 100 prosent vegansk og 100 prosent resirkulerbar emballasje. Så det så.

Even Better Clinical Serum Foundation SPF 20 (kr 440, Clinique).
Even Better Clinical Serum Foundation SPF 20 (kr 440, Clinique). Vis mer
13 skjønnhetsprodukter vi har testet og kan gå god for

Også denne er ny nå. En foundation med hudpleiende egenskaper som skal jevne ut hudtonen selv etter at sminken er fjernet. Nettopp dette med hudpleiende egenskaper i makeup er på moten akkurat nå. Det betyr ikke at du skal bruke det i stedet for din daglige hudpleie, men som et tillegg.

BareMinerals Ageless Phyto-Retinol Lip Balm (kr 299).
BareMinerals Ageless Phyto-Retinol Lip Balm (kr 299). Vis mer

Jakten på en god leppepomade kan virke lang. Og det er den også. Som sitt søsterprodukt litt lenger opp her er også denne formulert med et mer skånsomt og naturlig plantebasert alternativ til retinol. Hyaluronsyre gir fukt og rosmarinekstrakt antioksidantfordeler. Kan brukes av alle.

Sun drops (kr 350, Woods Copenhagen).
Sun drops (kr 350, Woods Copenhagen). Vis mer

Sommer på flaske? Jeg liker selvbruningsdråper langt bedre enn krem. Jeg har liksom aldri fått det helt til. Disse gir et hint av glød, mer enn noe annet. Bland et par dråper sammen med fuktighetskremen din. Jo flere dråper, jo mørkere farge. Husk å vaske hendene godt etterpå for å unngå farge og skjolder.

Superdefense City Block Energy + Face Protector Broad Spectrum SPF 50 (kr 280, Clinique).
Superdefense City Block Energy + Face Protector Broad Spectrum SPF 50 (kr 280, Clinique). Vis mer

Du bør bruke solkrem hele året. Men det er spesielt viktig nå om våren og sommeren når sola for alvor titter frem. Denne er enkel og grei sånn i det daglige med SPF 50. Oljefri, lett og trekker raskt inn i huden med et hint av farge.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer