Skjønnhet

13 skjønnhetsprodukter vi har testet og kan gå god for

Vi har testet månedens nyheter så du slipper.

Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer
Publisert

Hver eneste måned kommer det en hel haug med nye skjønnhetsprodukter på markedet. Det er en jungel der ute, og det er ikke alltid like lett å holde tunga rett i munnen. Derfor har vi testet for deg slik at du slipper. Her er månedens beste skjønnhetsprodukter:

En av vårens kanskje mest spennende lanseringer. Disse skal være et resultat av «det siste innen antialdringsteknologi», og selv om det alltid føles overveldende å lese produsentenes lovnader, skal disse i bunn og grunn hjelpe huden å føles fastere og se mer løftet ut. Og det høres jo ikke dumt ut.

Jeg har ikke testet disse lenge nok til å stille meg bak de største lovnadene enda, men jeg kan si at jeg liker teksturen; Den trekker raskt inn og gir masse fukt. Huden min fremstår som fastere – bare etter kort tid.

Du trenger ikke kjøpe «hele pakka», men prøv klassikeren Advanced Night Repair Serum sammen med nye Revitalizing Supreme + Youth Power Creme.

Jeg foretrekker ofte kremøyenskygger fremfor mer tradisjonelle pressede varianter. De er lettere å påføre, og du unngår at de drysser. Denne er laget på grønn te og naturlige peptidquinoaekstrakt (puh...) som gir fukt og næring. Den er rik pigmentert, og striper ikke slik mange andre kremøyenskygger gjør. Bygg den opp for maks effekt, og bruk den gjenbrukbare «nøkkelen» som følger med for å tømme tuben. Smart og bærekraftig!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer