Sminketabber:

13 ting makeupartistene aldri hadde gjort selv

– En klassiker, men aldri bruk dette i ansiktet!

SMINKETABBER: Vi spurte makeupartistene om hva de ALDRI hadde gjort selv. Foto: NTB
SMINKETABBER: Vi spurte makeupartistene om hva de ALDRI hadde gjort selv. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det er langt fra enkelt å navigere sminke- og skjønnhetsverdenen i dag. Det er ikke langt mellom den ene TikTok-trenden etter den andre, samtidig som både diverse merker og kjendis-ambassadører prøver å overbevise om ny favoritt eller ny forskning. Livet i informasjonsjungelen er ikke bare-bare.

Men informasjons-overflod til tross – det er fortsatt fagfolkene som kan best. Og vi har bedt de fortelle hva de aldri hadde gjort selv.

De fem makeupartistene Tomas Erdis, Sandra Siff, Linda Nicolaysen, Chioma Anugweje og Angelica Sophie Thorsen deler ærlig om tabbene du så absolutt bør notere deg. Og det med én gang!

1. Aldri maskara uten dette

En god maskara er et must i enhver sminkepung. Likevel, er det klart at det ikke bare er selve maskaraen som gir deg vifte-vipper og vidåpent blikk. Sett bort ifra ditt naturlige, genetiske utgangspunkt hva vipper angår, er det særlig én ting Tomas Erdis, som er gründer av Nabostylisten, makeupartist og hårstylist, trekker frem som uvurderlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer