Regnjakke:

14 jakker som gjør regnværsdagen litt bedre

Nedbør? Null problem.

REGNJAKKE: En fin og funksjonell regnjakke er noe vi er på utkikk etter denne sesongen. Foto: Malin Gaden
REGNJAKKE: En fin og funksjonell regnjakke er noe vi er på utkikk etter denne sesongen. Foto: Malin Gaden Vis mer
Publisert

Bildet under fra 1969 kunne likeså godt vært tatt i dag. En lekker trenchcoat er alltid fin å ha i garderoben, og hvis den i tillegg ikke suger til seg vann når det regner, er jo det helt utmerket!

For det er vel ikke bare jeg som har hatt problemer med å finne en skikkelig fin regnjakke? Selv tenker jeg kun på de variantene jeg hadde som barn. Du vet, den ensfargede, formløse regnjakken kombinert med de klassiske gummistøvlene i blått, svart, hvitt eller grønt - gjerne med en hvit kant øverst på skaftet.

Riktignok har den ensfargede regnjakken vært ganske så populær i lang tid nå, og merket Rains har virkelig gjort penger på nettopp dette. Men denne sesongen er vi på utkikk etter noe litt annet.

1969. Foto: (AP Photo)
1969. Foto: (AP Photo) Vis mer

Årets regnjakke skal på ingen måte være kjedelig. Etter en kjapp tur innom nettbutikkene kan vi konkludere med at flere merker tenker akkurat det samme.

Vi snakker korte og lange varianter i både leopard- og blomsterprint, jakker i ruter, og også gjennomsiktige regnjakker! Her er det bare å velge og vrake.

Men til syvende og sist er det en ting som er viktigere enn både leopardmønster og gjennomsiktige detaljer (ja, tro det eller ei), og det er funksjon!

Noen ganger finner du regnjakker som ikke er ment for Bergens verste nedbørsdager, eller de som har ulike detaljer på seg - som for eksempel fuskepels. Sørg for at du velger en jakke som passer til deg.

LES OGSÅ: 15 par sko som kickstarter motehøsten

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer