Rock opp forsommeren med kule klær som dette. F.v. kjole kr 49,50 H&M, solbriller ca kr 137, Topshop, plastikkbukser kr 1700, Acne/Fashionmixology.no, gullskoletter kr 299, H&M, sølvveske kr 160, Only, shorts kr 300, Only. Se flere plagg i bildeserien. Foto: Produsentene
Rock opp forsommeren med kule klær som dette. F.v. kjole kr 49,50 H&M, solbriller ca kr 137, Topshop, plastikkbukser kr 1700, Acne/Fashionmixology.no, gullskoletter kr 299, H&M, sølvveske kr 160, Only, shorts kr 300, Only. Se flere plagg i bildeserien. Foto: Produsentene Vis mer

Rocka

14 rocka sommerplagg

Stilen som passer perfekt både i parken, på stranda og på festival.

Publisert
Med sommeren kommer festivalene.

Og med det får vi hver sesong nye tilskudd til festivalmoten. Et år skulle alle ha Hunter-støvler. Et annet år var det de neonfargede Ray Bans-solbrillene som gjaldt.

Hva som blir den store motesnakkisen på årets festivaler, er vi spente på å se når Norwegian Wood, Roskilde og Hove-festivalen står for døren i juni og juli.

Uansett er det visse ting som aldri slår feil for en rockejente; jeans, T-skjorte, sandaler og skulderveske er alltid kult. Det samme med detaljer i gull, sølv og bronse.

Skal du ikke på festival, kan du slå ut håret i parken, og leve slaraffenliv som en ekte hippie, eller danse inn i forsommernatten på din favoritt rockeklubb.

Skinn på flere fronter

For den ultimate feststilen kan du velge et av sesongens kule par skoletter.

I vår blir både hælene og platået bare høyere og høyere. Og du kan gjerne velge kilehæl. Helst skal de være i sort skinn, men selvsagt er det lov å jukse og finne en rimelig variant i skinnimitasjon. Det samme gjelder selvsagt med skinnbuksene.
De er fortsatt i motebildet, både i ekte og imitert variant.

Ta en kikk på loftet

80-tallet påvirker fortsatt den rocka stilen.

Du finner klær inspirert av dette tiåret i alle kjedebutikkene, og selvsagt i dyrere varianter fra de store motehusene.

Men om du vil ha ekte vare er det nok bedre å ta en titt på loftet? Kanskje har du eller moren din tatt vare på godbiter med paljetter, overdimensjonerte solbriller og fargerike T-skjorter.

Slik gjør stjernene det:Og slik får du stilen:


Ny-hippie?

Den rocka looken kan gjerne kombineres med avslappede hippie-plagg.

Denne sesongen kan vi snakke om ny-hippien når vi ser på trendene.

Denne stilen er både sofistikert og litt edgy. Tenk luksusbohem a la Vanessa Abrams i Gossip Girl møter Mary Kate Olsen.

LES OGSÅ: Hippie på nesa også

Se bildeserie med produkttips lenger ned i saken.

Ny-hippiene mikser gjerne eksklusive haremsbukser i silke med røffe sandaler. Og de kan gjerne ha litt hæl. De gode, gamle gladiatorsandalene tilføres kule nagler eller andre detaljer.


Gratulerer, du har funnet et KMS-produkt! Klikk her for å vinne!


Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer