Rocka

14 rocka sommerplagg

Stilen som passer perfekt både i parken, på stranda og på festival.

Rock opp forsommeren med kule klær som dette. F.v. kjole kr 49,50 H&M, solbriller ca kr 137, Topshop, plastikkbukser kr 1700, Acne/Fashionmixology.no, gullskoletter kr 299, H&M, sølvveske kr 160, Only, shorts kr 300, Only. Se flere plagg i bildeserien. Foto: Produsentene
Rock opp forsommeren med kule klær som dette. F.v. kjole kr 49,50 H&M, solbriller ca kr 137, Topshop, plastikkbukser kr 1700, Acne/Fashionmixology.no, gullskoletter kr 299, H&M, sølvveske kr 160, Only, shorts kr 300, Only. Se flere plagg i bildeserien. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Med sommeren kommer festivalene.

Og med det får vi hver sesong nye tilskudd til festivalmoten. Et år skulle alle ha Hunter-støvler. Et annet år var det de neonfargede Ray Bans-solbrillene som gjaldt.

Hva som blir den store motesnakkisen på årets festivaler, er vi spente på å se når Norwegian Wood, Roskilde og Hove-festivalen står for døren i juni og juli.

Uansett er det visse ting som aldri slår feil for en rockejente; jeans, T-skjorte, sandaler og skulderveske er alltid kult. Det samme med detaljer i gull, sølv og bronse.

Skal du ikke på festival, kan du slå ut håret i parken, og leve slaraffenliv som en ekte hippie, eller danse inn i forsommernatten på din favoritt rockeklubb.

Skinn på flere fronter

For den ultimate feststilen kan du velge et av sesongens kule par skoletter.

I vår blir både hælene og platået bare høyere og høyere. Og du kan gjerne velge kilehæl. Helst skal de være i sort skinn, men selvsagt er det lov å jukse og finne en rimelig variant i skinnimitasjon. Det samme gjelder selvsagt med skinnbuksene.
De er fortsatt i motebildet, både i ekte og imitert variant.

Ta en kikk på loftet

80-tallet påvirker fortsatt den rocka stilen.

Du finner klær inspirert av dette tiåret i alle kjedebutikkene, og selvsagt i dyrere varianter fra de store motehusene.

Men om du vil ha ekte vare er det nok bedre å ta en titt på loftet? Kanskje har du eller moren din tatt vare på godbiter med paljetter, overdimensjonerte solbriller og fargerike T-skjorter.

Slik gjør stjernene det:Og slik får du stilen:


Ny-hippie?

Den rocka looken kan gjerne kombineres med avslappede hippie-plagg.

Denne sesongen kan vi snakke om ny-hippien når vi ser på trendene.

Denne stilen er både sofistikert og litt edgy. Tenk luksusbohem a la Vanessa Abrams i Gossip Girl møter Mary Kate Olsen.

LES OGSÅ: Hippie på nesa også

Se bildeserie med produkttips lenger ned i saken.

Ny-hippiene mikser gjerne eksklusive haremsbukser i silke med røffe sandaler. Og de kan gjerne ha litt hæl. De gode, gamle gladiatorsandalene tilføres kule nagler eller andre detaljer.


Gratulerer, du har funnet et KMS-produkt! Klikk her for å vinne!


14 rocka sommerplagg
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer