Mote

14 vesker med det lille ekstra

Her finner du for ethvert budsjett!

FINE VESKER: Vi har plukket ut noen av vårens store favoritter! Foto: NTB Scanpix
FINE VESKER: Vi har plukket ut noen av vårens store favoritter! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

En lekker veske kan gjøre hvilket som helst antrekk mer interessant. Mange nordmenn sverger gjerne til en mer nøytral palett når det kommer til plaggene vi bruker. Derfor kan en liten veske løfte antrekket og tilføre det det lille ekstra!

Det kan være i form av at vesken har en sprek farge, noen kule detaljer eller er utformet på en spesiell måte. Eller alle disse elementene kombinert sammen, selvfølgelig!

Den siste tiden har vi sett en rekke vesker i en slags pose-form - som den du ser på bildet over.

Tips! En slike veske er faktisk ganske lett å lage selv hjemme. Finn frem et stort sjal - gjerne et med et lekkert mønster. Deretter knyter du deg frem til hanker på sjalet. Se på bildet over, så får du et lite bilde av hvordan det kan se ut.

I lang tid har rumpetasken vært i fokus. Den har gjerne blitt brukt på tvers av overkroppen og nå ser det ut til at det kommer flere oppdaterte versjoner av den. Over ser du et lite eksempel fra den populære designeren Jacquemus. Denne type veske er perfekt for deg som ikke bærer på mye greier og liker en mer praktisk veske.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer